Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Πολύ κοντά με Χατζηκυριακίδη


Ίκαροι και Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα συνεχίσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη συνεργασία τους και στη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα μεταξύ του Προέδρου των "κυανοκίτρινων", κ. Αθανασιάδη και του Θεσσαλονικιού προπονητή.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την σερραϊκή ομάδα σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη προπόνηση των Ικάρων καλώς εχόντων των πραγμάτων έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Στα υπόλοιπα νέα, ο κ. Αθανασιάδης έχει αρχίσει τον κύκλο των επαφών με τους παίκτες από τον περσινό κορμό, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό το τοπίο αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό των "κυανοκίτρινων".

Τέλος, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τις τάξεις της ομάδας, ο Φώτης Κοκολιός (προσωπικοί λόγοι). O 37 χρονος προπονητής κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν αρχικά βοηθός του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ενώ στην πορεία είχε αναλάβει τις τύχες των Ικάρων κάνοντας το καλύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: