Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ


Από: serresbasket

Προς: αθλητικές μπασκετικές ιστοσελίδες

"Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα;". Μετά λοιπόν το basketblog.gr (διευθετήθηκε το θέμα εδώ και καιρό), το infobasket.gr (συμμορφώθηκαν τελευταία), μας προέκυψε το καινούργιο southbasket.gr (κάνω και τζάμπα διαφήμιση) το οποίο εφαρμόζοντας τη γνωστή και μη εξαιρετέα μέθοδο της λογοκλοπής παρουσιάζει ρεπορτάζ του serresbasket ως δικό του και μάλιστα ενυπόγραφα!


Στα τρεισήμισυ χρόνια λειτουργίας του το serresbasket προσπαθεί - και το πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό- να αναφέρει τις πηγές των πληροφοριών (όταν πρόκειται για κείμενο από άλλη ιστοσελίδα ή ιστολόγιο) είτε του φωτογραφικού υλικού που χρησιμοποιεί. Διότι κάποιοι έχουν το μεράκι, κοπιάζουν, ενημερώνουν τους υπόλοιπους για το άθλημα που αγαπάμε και πρέπει να τους σεβόμαστε.

Στα τρεισήμισυ χρόνια λειτουργίας του το serresbasket πορεύεται δίχως διαφημίσεις (αν και ο πειρασμός είναι μεγάλος και υπήρξαν προτάσεις) και χωρίς έσοδα. Άλλωστε, αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του δωρεάν ενημέρωση και δεν διεκδικεί βραβεία και επαίνους.

Ελπίζω ότι δεν θα χρειασθεί να επανέλθω ποτέ ξανά στο θέμα (ζητώ συγνώμη απ' όλους τους επισκέπτες) διότι στο τέλος θα κινδυνεύσω να καταντήσω γραφικός.

Ο καθείς κρίνεται...

ΥΓ: Και για του λόγου το αληθές η ανάρτηση από το southbasket.gr



30/ 08/ 2011
Πρώτη χθες για τους παίκτες των Ικάρων, οι οποίοι μαζεύτηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων για την πρώτη προπόνηση της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς. Σε σύγκριση με την περσινή πρεμιέρα οι απουσίες ήταν τρανταχτές, αφού Τότσιος, Τοπούζης, Συμεωνίδης, Κακαρούδης, Κουκάς, Βοϊβατόπουλος, Καμπερίδης και Παβλίσεβιτς δεν έδωσαν το “παρών”, δίχως να υπολογισθεί και ο Τέρπος, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη ΜΕΝΤ.
Πάντως όσο αφορά τον Σάββα Καμπερίδη η εξέλιξη αναμένεται να είναι θετική καθώς απο αύριο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ σε συζητήσεις βρίσκονται και οι Τοπούζης, Βοϊβατόπουλος, Συμεωνίδης και Τότσιος. Αρχικά στους παίκτες μίλησε ο Πρόεδρος των “κυανοκίτρινων”, κ. Αθανασιάδης, ενώ έπειτα πήρε τον λόγο ο προπονητής του σερραϊκού συγκροτήματος, Στάθης Καμαράκης. Ο Σερραίος τεχνικός ζήτησε από τους αθλητές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο γήπεδο.Επίσης, στους Ικάρους προστέθηκαν τρεις καλαθοσφαιριστές από τον Πανσερραϊκό οι Τριαντάφυλλος Χατζής (γκαρντ), Παντελής Γεωργιανός (γκαρντ) και Δημήτρης Χατζηανδρέου (πάουερ φόργουορντ). Συν τοις άλλοις, παίκτης των Ικάρων είναι και ο Πέτρος Γρίψιος, γιος του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, Δημήτρη Γρίψιου.
Ο 19 χρονος πάουερ φόργουορντ (ύψους, 2.03), διεθνής με την Εθνική ομάδα των Παίδων, επέστρεψε στην οικογένεια των Ικάρων ύστερα από τη θητεία του σε Μαντουλίδη και στους Αετούς της Στοκχόλμης, με τους οποίους πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 της σουηδικής λίγκας την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Στο έμψυχο δυναμικό των “κυανοκίτρινων” εντάχθηκε εκ νέου ο Γιώργος Ασημάκης που γύρισε από τον Εύοσμο. Στη  προπόνηση συμμετείχε και ο νεαρός γκαρντ Ηλίας Μουρατίδης, ο οποίος θα δοκιμασθεί και αν πείσει τον Στάθη Καμαράκη για τις δυνατότητές του τότε υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτηθεί.

Θωμάς Κυρίτσης
* Οι φωτογραφία είναι από το serresbasket.blogspot.com
(για τον αστερίσκο έπεσε "σύρμα" - αυτό είναι εκτός της ανάρτησης)