Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

- Φιλικό συμπερασμάτων με Ορφέα Ολοκλήρωθηκε το ρόστερ με Συμεωνίδη και Μούρτο!
- Καμαράκης: "Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο την Κυριακή με τον ΟΦΗ"


Τον Ορφέα Νέου Σκοπού φιλοξένησαν σήμερα το απόγευμα οι Ίκαροι στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Αμφότερα τα σερραϊκά συγκροτήματα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και οι δύο τεχνικοί, Στάθης Καμαράκης και Παναγιώτης Σπανός έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχαν στη διάθεσή τους.

Για την ιστορία οι "κυανοκίτρινοι" επικράτησαν άνετα των "ασπρόμαυρων" με 75-47. Να σημειωθεί ότι από πλευράς γηπεδούχων δεν αγωνίσθηκαν ο Σάββας Καμπερίδης λόγω ενοχλήσεων στο στήθος και ο στρατευμένος Ηλίας Τεβετζίδης.

Τα δεκάλεπτα: 24-8, 35-18 (ημ.), 54-34, 75-47

Ίκαροι (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 9 (3), Τότσιος 2, Κακαρούδης 19 (2), Βοϊβατόπουλος 10, Συμεωνίδης 17, Μούρτος 11, Γρίψιος 4, Ιωσηφίδης, Τσανάκας, Χατζής, Γεωργιανός, Χατζηανδρέου.

Ορφέας (Σπανός): Παπούδας 10, Δεληγιώργης 2, Σουτζόπουλος 8, Καδής 1, Χατζηπέτρου 10, Κατσικάς 2, Ασημάκης 7 (1), Λαφτσής 5 (1), Γεωργαντζάς 2, Ιακωβίδης, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Σολούγκας, Καραμπατζιάκης, Καρακώστας.

Το επόμενο ματς που θα δώσουν οι Ίκαροι θα έχει επίσημο χαρακτήρα, αφού πρόκειται για την εντός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (το τζάμπολ θα γίνει στις 12 το μεσημέρι).


Καμαράκης: "Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο την Κυριακή με τον ΟΦΗ"







Στο μεταγραφικό μέτωπο, "κλείδωσε" η θέση του βασικού σέντερ των Ικάρων, με τον Φίλιππο Συμεωνίδη να ανανεώνει τη συνεργασία του με τη σερραϊκή ομάδα. Μάλιστα, ο 31 χρονος καλαθοσφαιριστής έπαιξε κανονικά στο σημερινό φιλικό παιχνίδι έχοντας καλή απόδοση, μολονότι δεν γνωρίζε όλα τα συστήματα.



Επίσης, την "κυανοκίτρινη" φανέλα θα φορέσει - καλώς εχόντων των πραγμάτων - και ο Σπύρος Μούρτος. Ο 21 χρονος παίκτης (θέση: 1-2-3, ύψους 1.98), προπονείται υπό τις οδηγίες του Στάθη Καμαράκη αρκετές μέρες ξεδιπλώνοντας κάποιες από τις πτυχές του ταλέντου του στο παρκέ.

Ο Μούρτος  αρχικά αγωνίσθηκε στον Γ.Σ. Ιτέας κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με την ένταξή του στο δυναμικό του Άρη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου το καλοκαίρι του 2009 ως μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ.

Κατά την περασμένη σεζόν ο Μούρτος ενίσχυσε τον ΟΦΗ ως δανεικός από τον Άρη.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.arisfm.gr, www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: