Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (Α' ΦΑΣΗ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έχουν τον τρόπο τους


Στρατώνι - Ίκαροι: 68-70

Σε ακόμη ένα παιχνίδι κυπέλλου ακατάλληλο για καρδιακούς, οι "κυανοκίτρινοι" στάθηκαν πιο τυχεροί και πιο ψύχραιμοι από το Στρατώνι κατακτώντας τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στη δεύτερη φάση του θεσμού.


Το ροζ φύλλο αγώνος κρίθηκε στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Παίκτης των γηπεδούχων, με το σκορ στο 68-69, έχασε δύο καθοριστικές βολές και την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους Χαλκιδικιώτες. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού ο Τότσιος κέρδισε φάουλ, ευστόχησε σε μία βολή διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Έτσι, οι Ίκαροι για τρίτη συνεχή σεζόν θα φιλοξενήσουν στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων ομάδα της Α1. Μετά τον Κολοσσό Ρόδου, τα Τρίκαλα και τον Άρη ήρθε φέτος η σειρά του Ίκαρου Καλλιθέας να επισκεφτεί τις Σέρρες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.

Tα δεκάλεπτα: 16-16, 29-29 (ημ.), 45-46, 68-70

Ίκαροι (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 4 (1), Καμπερίδης 11 (1), Τεβετζίδης 2, Τότσιος 20 (3), Συμεωνίδης 13, Μούρτος 11 (1), Βοϊβατόπουλος 8 (1).

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού παιχνιδιού ο Στάθης Καμαράκης με δηλώσεις του στο serresbasket τόνισε τα εξής:

"Το ματς ήταν ντέρμπι. Εμείς ήμασταν κουρασμένοι λόγω της σκληρής προετοιμασίας, αλλά και εξαιτίας του δύσκολου ταξιδιού. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Παρόλα αυτά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές μου για την προσπάθεια που έκαναν".

* Στην τελική ευθεία έχει  μπει το ζήτημα της απόκτησης του βασικού πάουερ φόργουορντ. Επαφές έχουν γίνει με αθλητές, με την διοίκηση των Ικάρων να χειρίζεται την υπόθεση προσεκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: