Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Να κάνουν καλό "ποδαρικό"


Σε λίγες ώρες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Ικάρων για το ματς του Σαββάτου με το Παγκράτι. Οι Ίκαροι θα επιδιώξουν να κάνουν καλό "ποδαρικό" στο πρωτάθλημα μέσα σε μια δύσκολη έδρα, από την οποία είχαν περάσει νικηφόρα στην περσινή πρεμιέρα της Α2.

Τότσιος, Καμπερίδης και Πεχλιβάνης αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις σε προσαγωγούς, γάμπα και γόνατο αντίστοιχα, αλλά οι 3 αθλητές θα ταξιδέψουν αύριο στην Αθήνα ενισχύοντας κανονικά την σερραϊκή ομάδα.

Καμαράκης: "Είμαστε έτοιμοι"

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με το Παγκράτι έκανε στο www.ikaroibc.gr ο τεχνικός των "κυανοκίτρινων", Στάθης Καμαράκης και ο καλαθοσφαιριστής Σπύρος Μούρτος.

Καμαράκης:"Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με το Παγκράτι, δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα και πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσει η χρονιά με το δεξί. Πιστεύω πως μπορούμε να το πετύχουμε αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Μούρτος:"Είμαστε προετοιμασμένοι ,έχουμε διαβάσει το Παγκράτι και θα πάμε έτοιμοι, να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που βρήκα στις Σέρρες, οι συμπαίκτες μου ,οι προπονητές είναι πολύ καλοί και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Η διοίκηση είναι κοντά μας και γενικότερα η οργάνωση της ομάδας είναι υψηλού επιπέδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: