Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ανοικτό "παράθυρο" για την Α' Κατηγορία


Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στην Κομοτηνή η κρίσιμη σύσκεψη των διοικούντων και των εκπροσώπων των σωματείων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης ή μη των κατηγοριών της Ένωσης από τη φετινή σεζόν.

Όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ του Χρήστου Κρυσταλλίδη στην εφημερίδα "Εβδόμη" της Καβάλας, με ψήφους 17-10 (7 σύλλογοι απείχαν της διαδικασίας) αποφασίσθηκε να μην γίνει ενοποίηση των κατηγοριών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι στις ομάδες της Α' Κατηγορίας δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξουν αναφορικά με την δομή που θα έχει η δική τους διοργάνωση. Συγκεκριμένα, η Ένωση σε σύντομο χρονικό διάστημα και πριν από τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης θα ζητήσει από τα σωματεία να την ενημερώσουν εάν επιθυμούν τη δημιουργία δύο ομίλων ή όχι. 

Στην περίπτωση που η απάντηση είναι θετική τότε στον πρώτο όμιλο θα λάβουν μέρος 5 ομάδες (Ρούπελ Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκός, Χρυσούπολη, Μακεδόνες Κρηνίδων, Αγία Βαρβάρα), ενώ στον δεύτερο όμιλο 6 (Αρίων Ξάνθης, Α.Ε. Κομοτηνής, Θύελλα Φερών, Φιλία Ορεστιάδας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης).

Εφόσον λοιπόν ισχύσει αυτό το σενάριο τότε θα πρέπει να εκδοθεί νέα προκήρυξη και να γίνει εκ νέου κλήρωση.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, κ. Χαραλαμπίδης γνωστοποίησε στους ανθρώπους των σωματείων της Α' Κατηγορίας ότι πλέον θα έχουν το δικαίωμα να έχουν στο δυναμικό τους 5 αθλητές άνω των 30 ετών αντί για 3 όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_61721_1.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: