Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Αθανασιάδης: "Να μην αποπροσανατολισθούμε"

Μαργαρίτης: "Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα"


Στο Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών 97.2 και στην εκπομπή "Τime-Out" φιλοξενήθηκε χτες το απόγευμα τηλεφωνικά ο Πρόεδρος των Ικάρων, κ. Αθανασιάδης.

Ο ισχυρός άνδρας της σερραϊκής ομάδας εξέφρασε την πικρία του για τη μη συμμετοχή των "κυανοκίτρινων" στην Α1, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικές διαδικασίες από πλευράς Ικάρων.

Ο κ. Αθανασιάδης τόνισε ότι οι Ίκαροι βάσει των κανονισμών των προκηρύξεων θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στη πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία παίρνοντας την κενή θέση του Πανελληνίου, με την Α2 να διεξάγεται από εδώ και στο εξής με τη συμμετοχή 15 ομάδων και το παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στους "κυανοκίτρινους" και το Παγκράτι να θεωρηθεί ως ρεπό για το αθηναϊκό συγκρότημα.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος των Ικάρων επισήμανε ότι αυτή η ιστορία δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα, η οποία έχει μπροστά της ένα σημαντικό αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο κ. Αθανασιάδης έκανε σαφές ότι στόχος των "κυανοκίτρινων" στη φετινή διοργάνωση της Α2 είναι η άνοδος.

Αναφορικά με το "περίεργο" κλίμα που έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν όλη αυτή την εβδομάδα οι υπεύθυνοι του ΟΦΗ, ο κ. Αθανασιάδης υπογράμμισε ότι η ομάδα από το Ηράκλειο θα τύχει για ακόμη μια φορά της καλής σερραϊκής φιλοξενίας.

Δηλώσεις για το ματς της Κυριακής με τους Κρητικούς έκανε στο www.ikaroibc.gr, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο πάουερ - φόργουορντ των Ικάρων ανέφερε τα εξής:

"Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ένα ντέρμπυ. Ο ΟΦΗ έχει ενισχυθεί πολύ φέτος και είναι από τα φαβορί για άνοδο. Εμείς δουλεύουμε πολύ για το παιχνίδι αυτό και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τον κόσμο να αποτελέσει τον έκτο παίκτη μας ,να μας στηρίξει ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες αυτού του αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: