Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Καμαράκης: "Παιχνίδι ανόδου"


Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των Ικάρων ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στις Σέρρες. Οι "κυανοκίτρινοι" θα παραταχθούν πάνοπλοι στο παρκέ έχοντας ως στόχο την κατάκτηση της τέταρτης συνεχόμενης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.


Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ ο προπονητής των Ικάρων, Στάθης Καμαράκης με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:

"Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ένα από τα τρία, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να ανέβουμε στην Α1. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θεωρώ ότι η δική μου ομάδα είναι καλύτερη και είναι αυτή που θα νικήσει το Σάββατο. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο".

Ερωτηθείς ο τεχνικός των "κυανοκίτρινων" για την αλλαγή προπονητή στην "Ένωση" (Λιόγας αντί Οικονομάκη), ανέφερε τα εξής:

"Πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα δουλέψει στο κομμάτι της ψυχολογίας, αφού το θεωρώ δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή να περάσει δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Πάντως η δική μας στρατηγική δεν θα αλλάξει λόγω αυτού του γεγονότος. Σε αυτή την περίοδο είμαστε πιο έτοιμοι έναντι του αντιπάλου".

100 οπαδοί της ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν τελικά στη θύρα 2 του κλειστού γυμναστηρίου της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Επίσης, οι άνθρωποι του αθηναϊκού συλλόγου ζήτησαν να παραχωρηθεί στην ΑΕΚ γήπεδο για να προπονηθεί αύριο. Οι διοικούντες των Ικάρων έκαναν προσπάθειες για να ικανοποιήσουν το αίτημα της "Ένωσης", με τους Αθηναίους τελικά να απορρίπτουν την πρόταση να γυμνασθούν το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: