Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Προετοιμασμένοι για όλα"




Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (www.sepk.gr) παραχώρησε ο προπονητής του Α.Ο.Σ, Νίκος Κηρύκος. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" μίλησε για το ματς της Κυριακής, το πρωτάθλημα της Α2 και για τους στόχους της σερραϊκής ομάδας.

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας

"Προετοιμαζόμαστε εδώ και αρκετό καιρό γιατί είμαστε μία καινούρια ομάδα. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και πρέπει σωματικά και ψυχολογικά να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Υπάρχει λίγο άγχος για το παιχνίδι της πρεμιέρας αλλά το συναίσθημα που επικρατεί περισσότερο είναι η αναμονή των κοριτσιών να παίξουν. Εδώ και δύο μήνες κάνουμε προπονήσεις και περιμένουν πως και πως να αγωνιστούν. Από εκεί και πέρα πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε. Δεν θεωρώ ότι θα είναι ούτε εύκολο ούτε δύσκολο παιχνίδι".

Για τον όμιλο του Βορρά στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών 


"Αν έπρεπε να το χαρακτηρίσουμε με μία λέξη τότε αυτή θα ήταν "ανταγωνιστικό". Το δύσκολο είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει στην Α1 και ποιες ομάδες θα πέσουν γιατί αν πέσουν πολλές θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα γιατί θα πέσουν περισσότερες ομάδες. Το πρωτάθλημα θα είναι και φέτος δύο ταχυτήτων, καθώς νομίζω ότι Ρύσιο, Παναθλητικός και ίσως Βόλος θα είναι από τα φαβορί, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα παλέψουν για τη σωτηρία".

Για τους στόχους που θέτει η ομάδα του τη νέα αγωνιστική σεζόν


"Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μία καλή πορεία. Όπως στις περισσότερες ομάδες τα οικονομικά είναι δύσκολα, οπότε βαθμολογικός στόχος είναι η αποφυγή των θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό. Όσο πιο γρήγορα κερδίσουμε τη σωτηρία μας τόσο καλύτερα θα είναι κι από εκεί και πέρα θα επιδιώξουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: