Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Καμαράκης: "Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί"

Συμεωνίδης: " Είμαστε ενωμένοι, είμαστε σαν οικογένεια"



Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Ικάρων www.ikaroibc.gr για το νικηφόρο ματς με τον Πιερικό/Αρχέλαο Kατερίνης έκαναν ο τεχνικός της σερραϊκής ομάδας, Στάθης Καμαράκης και ο σέντερ των "κυανοκίτρινων", Φίλιππος Συμεωνίδης. Οι δύο άνδρες ανέφεραν τα εξής:



Καμαράκης: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί οι αντίπαλοι ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη μετά τις δύο ήττες που είχαν. Θεωρώ ότι η ομάδα στήθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια".

Συμεωνίδης: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είναι η δεύτερη εκτός έδρας νίκη μας ,κάτι  που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε δυνατοί στο δύσκολο πρόγραμμα της Α2. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου που έδειξαν χαρακτήρα, ήθος και πολύ πάθος Αυτό άλλωστε είναι και το μυστικό της ομάδας ,ο αμοιβαίος σεβασμός που έχουμε οι παίκτες ο ένας για τον άλλο ,είμαστε ενωμένοι ,είμαστε σαν οικογένεια".


Επίσης, πριν από λίγη ώρα το Γραφείο Τύπου των Ικάρων εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:



    "Ο ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών ενημερώνει τους φιλάθλους που θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΚΑΕ ΑΕΚ ότι:
  • Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει μόνο με θεωρημένα από την αστυνομία εισιτήρια (γενική είσοδος 10€ για όλες τις θέσεις πλην θέσεων VIP) που θα τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο του γηπέδου από τις 16.00.
  • Οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να προμηθευτούν θεωρημένο εισιτήριο εισόδου που θα διανέμεται στην Θύρα 1 .
  • Η είσοδος παιδιών κάτω των 16 ετών θα είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από ενήλικα που θα είναι υπεύθυνος για την επιτήρησή τους
  • Σε περίπτωση που ζητηθούν και δοθούν εισιτήρια στην ΚΑΕ ΑΕΚ, οι φίλαθλοι της θα μπουν από την Θύρα 2 που βρίσκεται στο πίσω μέρος του γηπέδου.
          Τέλος παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο γιατί εκτός του ελέγχου των εισιτηρίων θα υπάρξει και ο προβλεπόμενος έλεγχος από την Αστυνομία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: