Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ντέρμπι στην πρεμιέρα - "Αλαλούμ" με την έναρξη


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στην Κομοτηνή η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Ανδρών. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης θα έχουμε σερραϊκό ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται το Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Να σημειωθεί ότι οι ομάδες του νομού μας τοποθετήθηκαν στον πρώτο όμιλο μαζί με τους Μακεδόνες Κρηνίδων, την Χρυσούπολη και την Αγία Βαρβάρα.


Ως γνωστόν το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, αλλά εκεί που επικρατεί "αλαλούμ" είναι στην έναρξη της αγωνιστικής δράσης, αφού παρά τα όσα ανακοίνωσε η Ένωση μέσω της τροποποιημένης προκήρυξης, το τζάμπολ δεν θα γίνει τελικά στις 22 Οκτωβρίου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα μια εβδομάδα αργότερα. 

Αναμφίβολα, σε κάποια πράγματα το τοπίο παραμένει "θολό" και όπως αναφέρει η εφημερίδα "Εβδόμη" της Καβάλας η περίεργη κατάσταση έχει να κάνει και με το "κούρεμα" της επιχορήγησης της Ομοσπονδίας κατά 50% γεγονός το οποίο επηρεάζει αρνητικά τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα.

Επίσης, υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές όπως π.χ. ο πρωταθλητής της Α΄ Κατηγορίας να μην προβιβάζεται απευθείας στη Γ΄ Εθνική, αλλά να δίνει αγώνα μπαράζ.

Mπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας στην παρακάτω διεύθυνση.

http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_62417_1.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: