Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Οριακό ματς

Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό αποτελεί παρελθόν για τους Ικάρους, οι οποίοι το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν άλλη μια ομάδα της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα τον Απόλλων Πατρών στην πρωτεύουσα της Αχαΐας στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.
 
Το ματς θεωρείται οριακό και για τα δύο συγκροτήματα, που έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την άνοδο στην Α1. Αμφότεροι οι αντίπαλοι προέρχονται από δύο σερί ήττες και επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Οι "κυανοκίτρινοι" καλούνται να αγωνισθούν σκληρά για την κατάκτηση της νίκης σε μια "καυτή" έδρα, αφού οι βαθμοί είναι πολύτιμοι και τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν.

Εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση του Σαββάτου είναι ο Πεχλιβάνης που κάνει θεραπείες λόγω θλάσης.

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου των Ικάρων σύμφωνα με την οποία ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. των "κυανοκίτρινων" ξεκαθαρίζουν ότι η επικράτηση του Αρκαδικού στις Σέρρες ήταν δίκαιη και η διαιτησία υποδειγματική, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τις δηλώσεις του προπονητή κ. Καμαράκη ως ατυχείς.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας στην μακρόχρονη πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ πίστευαν και πιστεύουν ότι οι αγώνες κερδίζονται ή χάνονται από τους βασικούς συντελεστές τους τις ομάδες δηλαδή και ποτέ από άλλους παράγοντες όπως η διαιτησία ή άλλα φανταστικά παρασκήνια.


Ο Σύλλογός μας δεν έχει και ούτε πρόκειται ποτέ να κρυφτεί πίσω από ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας προκειμένου να καλύψει τις δικές του αδυναμίες ή παραλείψεις.


Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ατυχείς και εκτός της φιλοσοφίας του συλλόγου μας. Είμαστε βέβαιοι πως οφείλονται στην ένταση του αγώνα και την πίκρα για το τελικό αποτέλεσμα και ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μειώσει την πεντακάθαρή νίκη της ομάδας του Αρκαδικού και την υποδειγματική διαιτησία των τριών διαιτητών του συγκεκριμένου αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: