Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Φιλικό με Ορφέα

Φιλικό παιχνίδι με τον «λαβωμένο» Ορφέα Ν. Σκοπού θα δώσουν σήμερα το απόγευμα (7 μ.μ.) οι Ίκαροι στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, ελλείψει και  επίσημων αγώνων λόγω της διακοπής των Χριστουγέννων.

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, ο Στάθης Καμαράκης απολαμβάνει προς το παρόν της στήριξης της διοίκησης των «κυανοκίτρινων», η οποία από την πλευρά της έχει εντοπίσει κάποιες δυσλειτουργίες που έχουν επηρεάσει αρνητικά την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Πιθανή ενίσχυση του προπονητικού τιμ δεν θεωρείται απίθανη.

Αναφορικά με μια φήμη που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες για ενδεχόμενη επιστροφή του Μίλος Παβλίσεβιτς στους Ικάρους αυτή παραμένει ως έχει.

Τέλος στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε η διοίκηση των Ικάρων έκλεισε μια σημαντική συμφωνία με την τοπική επιχείρηση «Μπέλες», η οποία θα βοηθήσει τους «κυανοκίτρινους» με τη μορφή χορηγίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τα νερά Μπέλες αποτελούν τη φετινή αγωνιστική περίοδο χορηγό της ομάδας.Τα νερά προέρχονται από τις πηγές των βουνών του Μπέλες και εμφιαλώνονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Άγγιστρο.Η σύγχρονη αυτή μονάδα είναι πιστοποιημένη κατά


ISO 9001:200
ISO 22000:2005(HACCP)
και βρίσκεται στο Άγγιστρο Σερρών Τηλ. 23230-41345,φαξ. 23230-41347.


Μέσω των Ικάρων τα νερά Μπέλες θα ταξιδέψουν σε πολλές πόλεις της Ελλάδος αφού πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας.


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών ευχαριστούν τον Κο Ακογλάν Παναγιώτη για τη χορηγία του στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: