Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ώρα αντεπίθεσης

Να αξιοποιήσουν μετά από καιρό τον παράγοντα έδρα επιθυμούν οι Ίκαροι, οι οποίοι θα υποδεχθούν το Σάββατο τον Πανερυθραϊκό.

Η νίκη μέσα στο Πέρασμα λειτούργησε ως τονωτικό για τους αθλητές του Στάθη Καμαράκη και ουδείς μπορεί να διαφωνήσει ότι οι «κυανοκίτρινοι» πρέπει να εξαπολύσουν μεγάλη αντεπίθεση προκειμένου να ξαναμπούν για τα καλά σε τροχιά ανόδου.

Στα αγωνιστικά νεά, Βοϊβατόπουλος - Μαργαρίτης - Καμπερίδης εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις, αλλά μέχρι το μεθαυριανό ματς και οι τρεις παίκτες θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θα ενισχύσουν κανονικά τους Ικάρους.

Ενόψει της συνάντησης με τον Πανερυθραϊκό ο καλαθοσφαιριστής των «κυανοκίτρινων», Χάρης Βοϊβατόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στο www.ikaroibc.gr

«Πρέπει να επανέλθουμε στο δρόμο των νικών. Ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα και είναι ευκαιρία να κάνουμε συνεχόμενες νίκες ώστε να ανεβούμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ έχει έναν ολόκληρο γύρο ακόμα. 

Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στα παιχνίδια που έρχονται θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο ,να μας βοηθήσει όπως αυτός ξέρει, στην « επανεκκίνηση » που ξεκίνησε από το προηγούμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: