Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

«Αιδώς Αργείοι»


Πολλές φορές το serresbasket έχει επισημάνει το πρόβλημα της θέρμανσης που παρουσιάζεται στα κλειστά γυμναστήρια του Νομού Σερρών (Κοιλάδα, Ομόνοια, Ν. Σκοπού, Σιδηροκάστρου) σε σημείο να κινδυνεύσουμε να χαρακτηρισθούμε ως γραφικοί από ορισμένους.

Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού καναλιού «ΔΙΚΤΥΟ» η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση των Ικάρων δεν πραγματοποιήθηκε, αφού στη κεντρική σάλα η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν πολύ χαμηλή, ενώ συν τοις άλλοις δεν υπήρχε ζεστό νερό για να πλυθούν οι καλαθοσφαιριστές της σερραϊκής ομάδας.

Έτσι, οι παίκτες του Στάθη Καμαράκη δεν γυμνάσθηκαν κι ενώ έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του Δήμου Σερρών τοποθετήθηκε για το θέμα ο κ. Δούκας, ο οποίος ανέφερε ότι βάσει προγραμματισμού το κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων θα τροφοδοτηθεί με πετρέλαιο αύριο.

Ασφαλώς στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν προπονούνται μόνοι οι Ίκαροι, αλλά και οι αθλητές των υπόλοιπων συλλόγων της πόλης, οι οποίοι αξίζουν μεγαλύτερου σεβασμού από τους υπεύθυνους.

«Αιδώς Αργείοι»...


Δεν υπάρχουν σχόλια: