Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ

Έκοψαν την πίτα τους


«Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Σερραϊκού Μπάσκετ στο κλειστό της κοιλάδας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα τμήματα της '' Ίκαροι Basketball Academy'' της πόλης των Σερρών , τα αγωνιστικά τμήματα των Ικάρων ,του Πανσερραϊκού, της Α.Ε.Σ. και φυσικά η ανδρική ομάδα των Ικάρων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μπασδάνης , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Μηλίδης ,ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης , ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Σ. κ. Χρήστος Μέγκλας και ο οικονομικός επόπτης του Ε.Β.Ε.Σ. Θωμάς Τενεκετζής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες μεταξύ των τμημάτων , διαγωνισμούς μεταξύ των παιδιών αλλά και των γονέων τους, κληρώσεις δώρων , με αποκορύφωμα στο τέλος της εκδήλωσης τους ολιγόλεπτους αγώνες των παιδιών της Ακαδημίας με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας.

Το τυχερό κομμάτι πήρε η παιδική ομάδα του Πανσερραϊκού , ενώ κάθε τμήμα είχε από έναν τυχερό που κέρδισε από μια μπάλα μπάσκετ .Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά δώρα προσφορά του καταστήματος Le Garcon.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αριστείδης Αθανασιάδης τόνισε ότι σκοπός του συλλόγου είναι η καλλιέργεια του μπάσκετ στο νομό , η αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ζήτησε τη βοήθεια όλων των φορέων ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του και ευχήθηκε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός για το Σερραϊκό μπάσκετ.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου , συγχαίρουν τον υπεύθυνο της Ίκαροι Basketball Academy κ. Παναγιώτη Σπανό για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης».

Σχόλιο από serresbasket: Kαλό θα ήταν άλλη φορά το Γραφείο Τύπου των Ικάρων να ενημερώνει εγκαίρως για την πραγματοποίηση τέτοιου είδους εκδηλώσεων.

*Πηγή: www.ikaroibc.gr

**ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: