Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Θέλει δουλειά πολύ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο ''Elpida Resort'' η πρώτη ανοικτή συνέλευση των Ικάρων. Η συμμετοχή δεν μπορεί να κριθεί ως ικανοποιητική, αφού μόνο 25 άτομα έδωσαν το «παρών», στην συντριπτική τους πλειοψηφία άνθρωποι που έχουν σχέση με τους «κυανοκίτρινους». Η συνέλευση διήρκεσε περίπου δυόμισι ώρες και ακούσθηκαν αρκετές ενδιαφέρουσες απόψεις επί των σημαντικών θεμάτων που τέθηκαν για συζήτηση, ενώ συν τοις άλλοις εκλέχθηκε και το νέο Δ.Σ. των Ικάρων.

Από μια πρώτη «σταχυολόγηση» των όσων ελέχθησαν από τους παρευρισκόμενους προκύπτουν τα εξής :

Πρώτιστος στόχος είναι η δημιουργία μιας μεγάλης κοινωνίας από μέλη των Ικάρων (με τη μορφή συνδρομής).

Άνοιγμα στον κόσμο και προσέγγιση με ποικίλους τρόπους.

Σύσταση επιτροπής αναφορικά με την υπόθεση της ανόδου των Ικάρων στην Α1. Η επιτροπή θα «υιοθετήσει« επιθετική τακτική κάνοντας επαφές με την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τους βουλευτές των Σερρών, τον Δήμαρχο και τα Μ.Μ.Ε.

Για το γηπεδικό η επιτροπή θα κάνει επαφές με το Δήμο προκειμένου το ΔΑΚ Σερρών να φτιαχτεί είτε οι Ίκαροι αγωνισθούν στην Α1 είτε στην Α2.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Παραμανίδη υπάρχουν πιθανότητες ανόδου στην Α1, αφού το Περιστέρι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να λάβει μέρος στο καινούργιο πρωτάθλημα, ενώ οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ στις 19 Ιουνίου θεωρούνται σημαντικές.

Την τελευταία τριετία ξοδεύτηκε 1 εκατομμύριο ευρώ.

Υπάρχει οικονομικό «άνοιγμα» στην ομάδα (δεν προσδιορίσθηκε το νούμερο από τον κ. Αθανασιάδη - για τη συγκεκριμένη κατάσταση υπογραμμίσθηκε το γεγονός της μη καταβολής χρημάτων από την Πολιτεία).

Τα πράγματα στις ακαδημίες είναι άσχημα, μια και δεν υπάρχει δεσμός μεταξύ των τμημάτων υποδομής και της ανδρικής ομάδας. Οι ακαδημίες έχουν γίνει «έρμαιο» των προπονητών εξαιτίας της έλλειψης ισχυρής διοίκησης (Σύμφωνα με σημερινή τοποθέτηση του κ. Αθανασιάδη δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα μεταξύ της διοίκησης και των προπονητών των τμημάτων υποδομής, στα οποία έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Αθανασιάδης πρόσθεσε ότι οι δυσλειτουργίες που παρουσιάσθηκαν οφείλονται στην έλλειψη παραγόντων γεγονός που οδήγησε τους προπονητές να αναλαμβάνουν και άλλους ρόλους).

Τέθηκε το θέμα αλλαγής ονόματος της ομάδας από Ίκαροι Σερρών σε Πανσερραϊκός, από τον κ. Χρυσανθίδη και από τον κ. Γιαννάκη. Ο κ. Χρυσανθίδης έκανε μια σειρά από προτάσεις για το μέλλον της ομάδας (συγκρότηση επιτροπής για επαφές με φορείς, ενεργοποίηση παλιών καλαθοσφαιριστών, ίδρυση σωματείου παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών που θα λειτουργήσει ως ασπίδα, οργάνωση του Δ.Σ. με ρόλο στα μέλη σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής, συνδρομή μελών με καθορισμένη συνδρομή και αμφίδρομη σχέση μεταξύ διοίκησης και μελών).

Ο κ. Καμαράκης ανέφερε ότι κάθε γονιός πρέπει να γίνει μέλος, έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να βγουν νέοι παράγοντες.

Όσο αφορά το νέο διοικητικό συμβούλιο αυτό αποτελείται από τα εξής άτομα (7 τακτικά μέλη+3 αναπληρωματικά):

Αθανασιάδη Αριστείδη, Δεσποτίδη Ιωάννη, Παναγιώτου Αναστάσιο, Καπλανίδη Στέφανο, Ρήγα Δημήτριο, Νικολαΐδη Ηλία, Σωτηρίου Νικόλαο, Ανδρικάκη Παναγιώτη, Σπυρόπουλο Παναγιώτη, Παπαδόπουλο Αθανάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: