Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ

Επιτυχημένο το Sidirokastro Basketball Camp


«Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο basketball camp στο Σιδηρόκαστρο, που ξεκίνησε στις 20 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου. Στο camp έλαβαν μέρος 40 παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 7 έως 15 ετών από την περιοχή του Σιδηροκάστρου και της Ηράκλειας, δουλεύοντας πάνω στις βασικές αρχές ατομικής τεχνικής. 

Υπεύθυνος και διοργανωτής αυτής τησ προσπάθειας ήταν ο προπονητής Σίσκος Κωνσταντίνος, που με την βοήθεια προπονητών που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου προπόνησαν και δίδαξαν βασικές δεξιότητες και μυστικά της καλαθοσφαίρισης για να βελτιώσουν οι μικροί αθλητές τις επιδόσεις τους.

Επίσης με την βοήθεια του διατροφολόγου κ.Χατζηλία, αλλά και του αθλίατρου κ. Μιλούση έγινε ενημέρωση στους μικρούς αθλητές, αλλά και στους γονείς τους, ενημέρωση για θέματα διατροφής, αλλά και της αντιμετώπισης τραυματισμών.

Στο camp έγιναν και πολλοί διαγωνισμοι με πλούσια δώρα, ώστε τα παιδιά-αθλητές να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν από το δύσκολο πρόγγραμμα των καθημερινών προπονήσεων. 

Ο Διοργανωτής αυτής της νέας προσπάθειας μετά την ολοκλήρωση του camp θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές και συνεργάτες, που με την βοήθειά τους κατάφερε να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια με μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ πρώτα την ομάδα του Α.Γ.Σ.Σ. ΡΟΥΠΕΛ για την παραχώρηση αθλητικού υλικού. 

 Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποστηρικτές αυτής της νέας προσπάθειας: 

1) SELECTION ΤΑΜΠΑΚΗ ΑΝΝΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 

2)ΟΥΖΕΡΙ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 

3) DIAS BAR ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 

4)ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΡΗΣ ΓΡΕΑΣΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑ 

5)HOTEL-SPA OLYMPIC ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 

6)Oργάνωση εκδηλώσεων ΕLENA EVENTS ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 

 7)ΦΑΕΘΩΝ εταιρία κρεάτων ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 

8)ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΣΕΡΡΕΣ 

9)ΤΝΤ TUNING ΣΕΡΡΕΣ 

10)ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΑΛΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 

 Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ για την βοήθεια και την υποστηριξή τους: 

1)ΤΥΠΟΤΕΧΝΙΚΗ Δαμιανακος Δημήτριος για το γραφικό υλικο 

 2)STAMPARISE για το φωτογραφικό υλικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: