Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Αλχημείες»...

Άλλαξε ο μπασκετικός χάρτης στον όμιλο του Βορρά της Α2 γυναικών σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, βάσει και της προκήρυξης που εξεδόθη, ο βόρειος όμιλος της κατηγορίας διαιρείται σε δύο υποομίλους με τον Α.Ο.Σ να τοποθετείται στον δεύτερο υποόμιλο μαζί με άλλες 6 ομάδες (Ηρακλής, Πυλαία, Καβάλα, Τιτάνες Δράμας, Κομοτηνή και Παναθλητικός Συκέων).

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την έκτη και την έβδομη θέση αντίστοιχα στους δύο υποομίλους υποβιβάζονται στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης μεταξύ των ομάδων που θα πάρουν την 4η και 5η θέση στους δύο υποομίλους για τον καθορισμό σειράς τυχόν υποβιβασμού.

Όσο αφορά την άνοδο στην Α1 θα πραγματοποιηθεί αγώνας κατάταξης μεταξύ των ομάδων που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση κάθε υποομίλου, ενώ θα γίνει και αγώνας μπαράζ ανόδου μεταξύ του ηττημένου και της ομάδας που θα καταλάβει τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Νότου.

Τη σεζόν 2013-14 ο όμιλος του Βορρά θα είναι και πάλι ενιαίος με τη συμμετοχή 10 ομάδων.

Το φετινό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου. Η κλήρωση για τους υποομίλους του Βορρά θα λάβει χώρα στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη στις 28 Αυγούστου (1 μ.μ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια: