Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γύρισε σελίδα με Κοκολιό

Ο Φώτης Κοκολιός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ορφέα Νέου Σκοπού ύστερα από την αποχώρηση του Παναγιώτη Σπανού από τους «ασπρόμαυρους». Ο κ. Κοκολιός κατά το παρελθόν κάθισε στον πάγκο του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, διετέλεσε βοηθός προπονητή στο πλευρό του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στην ομάδα των Ικάρων, ενώ για κάποιους αγώνες είχε το γενικό πρόσταγμα των «κυανοκίτρινων». Άξιο αναφοράς και η θητεία του στα τμήματα υποδομής του σερραϊκού μπάσκετ.

Στατιστικά στοιχεία Φώτη Κοκολιού:

Σεζόν 2006-07 (Πανσερραϊκός - Α' ΕΚΑΣΑΜΑΘ): 16 νίκες - 6 ήττες στο πρωτάθλημα (3η θέση σε ισοβαθμία με την Αγία Βαρβάρα). 1 ήττα στο κύπελλο (αποκλεισμός).

Σεζόν 2010-11 (Ίκαροι - Α2 Εθνική): 4 νίκες - 2 ήττες (3η θέση στο πρωτάθλημα).

Οι ανακοινώσεις του Ορφέα για τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σπανό και την πρόσληψη του Φώτη Κοκολιού έχουν ως εξής:

«Ο Ορφέας Νέου Σκοπού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Π. Σπανό και τον ευχαριστεί θερμά για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο».

«Ο Ορφέας Νέου Σκοπού ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Φώτη Κοκολιό ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή της ανδρικής ομάδας» .


* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: