Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Αντίστροφη μέτρηση




Ως πλέον καθοριστικό μπορεί να χαρακτηριστεί το επόμενο δεκαήμερο αναφορικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή των Ικάρων στην Α1. Σύμφωνα με το μπασκετικό ρεπορτάζ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε παράταση μέχρι την επόμενη Πέμπτη 9 Αυγούστου στα σωματεία της Α1, προκειμένου να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στους φακέλους τους. 

Κατόπιν, η Ε.Ε.Α θα ελέγξει τους φακέλους και εκεί θα φανεί εάν προκύψει πρόβλημα με κάποια ομάδα. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες αρκετοί σύλλογοι της Α1 πιέζουν για τη μείωση του ποσού της εγγυητικής επιστολής ύψους 100.000 €, παρόλο που στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για νόμο του κράτους που έχει ψηφισθεί.

Σχόλιο από serresbasket: Κάτι μου λέει ότι εφόσον όλα πάνε με το γράμμα του νόμου τότε θα ανάψει το «πράσινο» φως για τους Ικάρους. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ανοιχτά μέτωπα με διακανονισμούς και οφειλές προς παίκτες, ενώ δυσκολεύονται να βρουν τα 100 χιλιάρικα για την εξασφάλιση της εγγυητικής παρακαλώντας τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη για να τις βοηθήσει. Ε.Ε.Α - ΕΣΑΚΕ - ΕΟΚ και εν γένει η Πολιτεία πρέπει να προστατεύσουν το άθλημα επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: