Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ιδιάζουσες συνθήκες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις 7 η πρώτη συγκέντρωση των Ικάρων ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων έδωσε ο Πρόεδρος των «κυανοκίτρινων», κ. Αθανασιάδης, ο οποίος είχε στο πλευρό του και ορισμένα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το προπονητικό τιμ Καμαρακάκης-Ποργιόπουλος, και όλοι οι καλαθοσφαιριστές που ήταν στο περσινό ρόστερ της σερραϊκής ομάδας (πλην των Μαργαρίτη-Θεοδωράκου που αμφότεροι πήγαν στον ΠΑΟΚ και του Τεβετζίδη που συνεχίζει την καριέρα του στον Ορφέα Ν. Σκοπού).

Εθιμοτυπικά τον λόγο πρώτος πήρε ο κ. Αθανασιάδης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παίκτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες που επικρατούν για τους Ικάρους είναι ιδιάζουσες (τυπικά δεν έχει κλείσει ακόμα η πόρτα της Α1). 

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» ζήτησε από τους καλαθοσφαιριστές συσπείρωση, συστράτευση και σκληρή δουλειά, ενώ ο κ. Αθανασιάδης πληροφόρησε τους αθλητές ότι εντός της εβδομάδας θα έχει συζητήσεις με τον καθένα ξεχωριστά προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό των Ικάρων. Χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι αυτή την ώρα διεξάγεται διοικητικό συμβουλίο, στο οποίο θα τεθούν επί τάπητος πολλά από τα φλέγοντα ζητήματα του σερραϊκού συγκροτήματος.

Μετά τον Πρόεδρο τον λόγο πήρε ο Στάθης Καμαράκης.

Να σημειωθεί ότι στη σημερινή συγκέντρωση και αργότερα στην προπόνηση έλαβαν μέρος ο Τράκας και ο Χορτομάρης από τον Πανσερραϊκό, ο Λαφτσής που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ορφέα Ν. Σκοπού, αλλά και κάποιοι άλλοι φερέλπιδες αθλητές.  Η τρέχουσα εβδομάδα όπως έγινε γνωστό θα είναι εβδομάδα δοκιμής νεαρών καλαθοσφαιριστών.

Ποργιόπουλος: «Nα πρωταγωνιστούμε»

Ακούστε τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ο ασίσταντ κόουτς των Ικάρων, Στέργιος Ποργιόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: