Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Πανσερραϊκό κάλεσμα

Χτες βράδυ έλαβε χώρα το διοικητικό συμβούλιο των Ικάρων, από το οποίο προέκυψαν κάποια σπουδαία νέα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του serresbasket οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν την πραγματοποίηση μιας Πανσερραϊκής συγκέντρωσης την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, με την ελπίδα ο κόσμος που αγαπά το τοπικό μπάσκετ να ανταποκριθεί στο Πανσερραϊκό κάλεσμα και να συμμετέχει στη συζήτηση που θα γίνει για το παρόν και το μέλλον της σερραϊκής καλαθοσφαίρισης, με τη βαρύτητα να πέφτει στην ανδρική ομάδα των «κυανοκίτρινων».

Επίσης, πάρθηκε η απόφαση οι Ίκαροι σε συνεννόηση με άλλα σωματεία της Α2 να στείλουν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού ζητώντας την καταβολή της επιχορήγησης, η οποία παρά τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις από ΕΟΚ και Πολιτεία έχει «παγώσει» για τα καλά.

Επιπροσθέτως, έως την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να παρουσιασθούν τα εισιτήρια διαρκείας των Ικάρων για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, όσο αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα και το ρόστερ η διοίκηση ήδη είχε επαφές με 3-4 καλαθοσφαιριστές από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ενώ μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και με άλλους 6-7 αθλητές της ομάδας προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Παράλληλα θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση δύο παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: