Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ελπίζουν ακόμη αλλά...

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην Αθήνα αλλά δεν ασχολήθηκε με τα 6 σωματεία της Α1 που έχουν εκκρεμότητες. Βάσει της επίσημης ανακοίνωσης η Ε.Ε.Α θα συνεδριάσει εκ νέου στις 18 Σεπτεμβρίου. Βέβαια, η συγκεκριμένη νέα ημερομηνία γεννά ερωτηματικά από τη στιγμή που στις 19 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του ΕΣΑΚΕ για το φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Ο καθείς μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι οι πιθανότητες συμμετοχής των Ικάρων στην υψηλότερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ είναι ελάχιστες παρά το γεγονός ότι το μεσημέρι κυκλοφόρησε το νέο ότι ο Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει πρόβλημα. Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι της σερραϊκής ομάδας ελπίζουν ακόμη στο «θαύμα», αλλά τέτοιου είδους «θαύματα» δε γίνονται εύκολα στην Ελλάδα.

Στις υπόλοιπες ειδήσεις ο Φίλιππος Συμεωνίδης ύστερα από συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο των Ικάρων, κ. Αθανασιάδη συμφώνησε να παραμείνει στις Σέρρες και για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα κλείσουν τα μέτωπα και με τους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές.

Επίσης, αύριο στις 8 μ.μ. θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Ελπίδα Resort» η συγκέντρωση των παραγόντων των Ικάρων μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους που έχουν προσκληθεί για να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις κυρίως γύρω από τους «κυανοκίτρινους».

Τέλος, εντός των ημερών θα κυκλοφορήσουν τα καινούργια εισιτήρια διαρκείας των Ικάρων τα οποία θα τιμώνται 50 και 100 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: