Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Δρόμος ανηφορικός

Ίκαροι - Ελευθερούπολη: 76-68

Τον πρώτο τους φιλικό αγώνα για τη φετινή σεζόν έδωσαν οι Ίκαροι σήμερα το απόγευμα υποδεχόμενοι την Ελευθερούπολη στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Ο Στάθης Καμαράκης έκανε αρκετές δοκιμές στο παρκέ ενόψει και του ματς Κυπέλλου του Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου εκτός έδρας.

Οι «κυανοκίτρινοι» κατά διαστήματα έπαιξαν καλό μπάσκετ απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, αλλά ο δρόμος είναι ανηφορικός ειδικά για τους νεαρούς παίκτες της σερραϊκής ομάδας. Στον αντίποδα η Ελευθερούπολη άφησε θετικές εντυπώσεις έχοντας στο δυναμικό της τον Βασίλη Μουλάκη, αλλά και τον Σερραίο καλαθοσφαιριστή, Χρήστο Κηπουρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση εκτός από τον Διονύση Καπινιάρη (νέο μεταγραφικό απόκτημα) έλαβε μέρος και ο Άρης Νικολούδης (29 ετών, φόργουορντ), ο οποίος προπονείται με τους Ικάρους και μάλλον θα τους ενισχύσει στην Α2. Ο Νικολούδης πέρυσι αγωνίσθηκε με τη φανέλα της Φλόγας (μέχρι τις αρχές Μαρτίου) και κατά το παρελθόν πήρε μικρή γεύση και από την Α1 ως αθλητής της ΜΕΝΤ και όντας συμπαίκτης με τον Φίλιππο Συμεωνίδη.

Διαιτητής: Νέδογλου

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 42-33 (ημ.), 63-45, 76-68

Ίκαροι (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 8 (2), Τότσιος 16 (1), Καπινιάρης 18 (2), Συμεωνίδης 12, Νικολούδης 5 (1), Ιωσηφίδης 5 (1), Βοϊβατόπουλος 10, Παπαδόπουλος 2, Τράκας, Χορτομάρης, Λαφτσής, Γεωργιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: