Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Ήρθε ο Μιλίσεβιτς - Διάψευση για Καρύδα

Αγώνας γιορτή για τους Ικάρους και την πόλη των Σερρών είναι αυτός ανάμεσα στους «κυανοκίτρινους» και τον ΚΑΟΔ. Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη θα φιλοξενήσει αύριο το απόγευμα (5 μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων τους Δραμινούς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αποστολή του σερραϊκού συγκροτήματος εξ' αρχής είναι δύσκολη κόντρα σε έναν αντίπαλο της Α1 κατηγορίας, αλλά οι Ίκαροι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους.

Στο ματς με τον ΚΑΟΔ δε θα λάβει μέρος ο Μάρκο Μιλίσεβιτς. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανοκίτρινων» ήρθε στις Σέρρες, ξεκίνησε να προπονείται, αλλά χρειάζεται κάποιο διάστημα προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης κατανοώντας παράλληλα τη φιλοσοφία της ομάδας.

Όσο αφορά το θέμα Σάκη Καρύδα που προέκυψε σήμερα σύμφωνα με ρεπορτάζ του basketworld.gr, η διοίκηση των Ικάρων διέψευσε τη συμφωνία με τον έμπειρο γκαρντ, τονίζοντας ότι για μια τέτοια είδους μεταγραφή χρειάζονται λεφτά. Να σημειωθεί ότι ο Καρύδας συμμετέχει στις προπονήσεις των «κυανοκίτρινων» περιμένοντας πρόταση από σύλλογο της Α1.

Τέλος, σήμερα επρόκειτο να σταλεί από τους Ικάρους το εξώδικο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: