Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

A2 EΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Με Τότσιο ηγέτη...

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Ικάρων, οι οποίοι σε λιγότερο από 10 μέρες θα δώσουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα με τη Νίκη Βόλου (εκτός έδρας) για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πιο σημαντική είδηση όμως για τους «κυανοκίτρινους» αποτελεί η παραμονή του βασικού σκόρερ Κώστα Τότσιου, ο οποίος για ακόμη μια χρονιά θα έχει ηγετικό ρόλο στο παρκέ αποτελώντας τον «τρόμο και φόβο» για τους αντιπάλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις των Ικάρων λαμβάνει μέρος και ο Σάκης Καρύδας. Ο έμπειρος Σερραίος γκαρντ με παραστάσεις από την Α1 μολονότι θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό στης ομάδας, εν τούτοις αποτελεί αθλητή άλλου επιπέδου με διαφορετικές απαιτήσεις και στόχους περιμένοντας μια αξιόλογη πρόταση από σύλλογο της Α1.

Με τους Ικάρους γυμνάζεται και ένας παλιός γνώριμος ο Γιώργος Κουκάς. Ο ταλαντούχος πλέι-μέικερ άφησε την Αθήνα λόγω της στρατιωτικής του θητείας και οι υπεύθυνοι των «κυανοκίτρινων» καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου ο Κουκάς να πάρει μετάθεση στις Σέρρες από την Κομοτηνή. Εφόσον όλα κυλήσουν θετικά τότε ο Κουκάς θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Επειδή όμως η συγκεκριμένη περίπτωση δε θεωρείται απολύτως σίγουρη οι Ίκαροι προχώρησαν στη μεταγραφή του Διονύση Καπινιάρη. Ο 21 χρονος καλαθοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση «1» και άνηκε στον Ηλυσιακό παίζοντας όμως στον Ερμή Περάματος την περσινή περίοδο με υποσχετική.

Στα υπόλοιπα μέτωπα η ανανέωση της συνεργασίας τόσο με τον Σάββα Καμπερίδη, όσο και με τον Χάρη Βοϊβατόπουλο είναι 50-50 για διαφορετικούς λόγους. Ο Καμπερίδης θα ξεκινήσει φέτος την προπονητική του καριέρα στην ακαδημία μπάσκετ GBA στηΘεσσαλονίκη, ενώ ο Βοϊβατόπουλος θα ενταχθεί στις τάξεις του ελληνικού στρατού τον προσεχή Νοέμβριο ως κληρωτός οπλίτης.

Πάντως ό,τι και να γίνει οι «κυανοκίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: