Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Βαριά ατμόσφαιρα

Κανονικά τελικά θα πραγματοποιηθεί το τζάμπολ στην Α2 το προσεχές Σάββατο ύστερα και από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Ιωαννίδη και των εκπροσώπων της επιτροπής των σωματείων της Α2, κ.κ. Παπακυριάκη και Σμυρνιώτη.


Ο κ. Ιωαννίδης υποσχέθηκε να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα των συλλόγων που έχουν λαμβάνειν την επιχορήγηση της περιόδου 2010-11.

Η προετοιμασία των Ικάρων για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου θα ολοκληρωθεί αύριο. Σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η προβολή βίντεο στους παίκτες με φάσεις από αγώνες τους Φιλαθλητικού.

Ο στρατευμένος Γιώργος Κουκάς λαμβάνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Γρίψιος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρος από γαστρεντερίτιδα, αλλά ο υψηλόσωμος καλαθοσφαιριστής θα ενισχύσει εκτός συγκλονιστικού τους «κυανοκίτρινους».

Δυστυχώς, η ατμόσφαιρα στις τάξεις των Ικάρων βάρυνε σήμερα λόγω της απώλειας του πατέρα του αθλητή του σερραϊκού συγκροτήματος, Σταύρου Ιωσηφίδη. Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεσθεί αύριο το πρωί στις 10.

Το serresbasket εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Σταύρο Ιωσηφίδη και στην οικογένεια των Ικάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: