Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


Προετοιμασία εν μέσω προβλημάτων

Τους Πάνθηρες Καβάλας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο ο Πανσερραϊκός στην πρώτη εξόρμησή του μακριά από την έδρα του. Η ψυχολογία στα «λιοντάρια» είναι πολύ καλή μετά από τη μεγάλη νίκη που σημείωσαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Χρυσούπολη και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το μεθαυριανό ματς.


Ο Παναγιώτης Σπανός «πονοκεφαλιάζει» λόγω των προβλημάτων που έκαναν την εμφάνισή τους στους «κόκκινους». Συγκεκριμένα ο Τσινόπουλος λόγω τραυματισμού, ύστερα από γονατιά που δέχθηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, δεν θα ενισχύσει τον Πανσερραϊκό στη συνάντηση με τους Πάνθηρες. Ο Σιουσιουλούδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε αυτή την εβδομάδα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Καβαργύρης παραμένει στα «πιτς». 

Επίσης, Σουτζόπουλος και Γιαβρόπουλος έχουν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και στη γάμπα αντίστοιχα, αλλά αμφότεροι οι καλαθοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στην Καβάλα. Το θέμα με τα δελτία ορισμένων αθλητών δεν έχει διευθετηθεί οριστικά (οι άνθρωποι της ομάδας έλαβαν το δελτίο του Ζίσκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: