Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Πρώτα το Ηράκλειο...μετά γιορτή με ΠΑΟΚ

Ο νικηφόρος αγώνας με τη Νέα Κηφισιά αποτελεί παρελθόν για τους Ικάρους, οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στη συνάντηση του Σαββάτου με το Ηράκλειο. Η ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών του Στάθη Καμαράκη είναι πολύ καλή και θέληση όλων είναι να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2012 με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και θα έρθει στις Σέρρες για να κάνει τη ζημιά στους «κυανοκίτρινους».


Ο Κώστας Πεχλιβάνης χειρουργήθηκε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η επέμβαση στον αριστερό ώμο του αρχηγού των Ικάρων πήγε πολύ καλά και ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τη νέα σεζόν.

Στα υπόλοιπα νέα, οι Ίκαροι έκλεισαν μεγάλο φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.Εκτός από τα ανδρικά τμήματα, αναμένεται να αναμετρηθούν μεταξύ τους και οι γεννηθέντες του 2002. 

 Να σημειωθεί ότι στον «δικέφαλο» αγωνίζονται δύο πρώην «κυανοκίτρινοι», ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Γιώργος Θεοδωράκος. Στο ματς με τους Θεσσαλονικείς ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μια ειδική βράβευση από πλευράς Ικάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: