Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΙΚΑΡΟΙ

Γιορτή του μπάσκετ
Ίκαροι - ΠΑΟΚ: 65-82

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη σήμερα το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Ικάρους και τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθούν στον σύλλογο «Σερραίες Μανούλες».

Πριν από την έναρξη της συνάντησης οι «κυανοκίτρινοι» τίμησαν δύο Σερραίους καλαθοσφαιριστές που πρόσφεραν με επιτυχία επί πολλά ετή τις υπηρεσίες τους στο άθλημα, τον Γιώργο Μακαρά και τον Ζήση Παπούδα.

Επίσης, προτού ξεκινήσει το ματς ο Αντιδήμαρχος, κ. Γαλάνης απένειμε τα μετάλια της ΕΟΚ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης από τους Ικάρους στο περσινό πρωτάθλημα της Α2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δια των Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκου ''Μagic'' Σταυρόπουλου τίμησε τον Γιώργο Μακαρά, ενώ ο κ. Γαλατσιάτος πρόσφερε στον Πρόεδρο των Ικάρων, κ. Αθανασιάδη μια μπάλα στα χρώματα του «δικεφάλου» του βορρά.



Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα οι γηπεδούχοι μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους κατακτώντας τη φιλική νίκη.

Σχόλιο από serresbasket: Μπράβο και πάλι μπράβο σε όσους έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο (800 φίλοι των Ικάρων - 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ).

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή του Σάββα Καμπερίδη στην αναμέτρηση. Ο παλιός καλαθοσφαιριστής των «κυανοκίτρινων» και νυν βοηθός προπονητή στον Άρη από την κερκίδα βρέθηκε στον πάγκο των γηπεδούχων και στο δεύτερο ημίχρονο φόρεσε φανέλα, σορτς και μπήκε στο παρκέ. 


Διαιτητές: Μπήτης - Γεωργιάδης - Πουρσανίδης

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 31-27 (ημ.), 50-58, 65-82

Ίκαροι (Καμαράκης): Καμπερίδης 2, Τότσιος 17, Λαφτσής 3 (1), Συμεωνίδης 12 (1), Νικολούδης 10 (2), Βοϊβατόπουλος 7, Χατζηανδρέου 2, Καπινιάρης 12, Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος, Τράκας, Παπαζαρίας.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Νικολόπουλος 3 (1), Αμπαράς 3 (1), Χαραλαμπίδης 14 (2), Κασελάκης 7 (1), Δέδας 16 (4), Θεοδωράκος 10 (2), Παπαδόπουλος 14, Μαργαρίτης 4, Καλλές 2, Κόνιαρης 2, Τσαϊρέλης 7.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.paokbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: