Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ - 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Αναγούλα...

Πανσερραϊκός - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 77-59

Διαιτητές: Νέδογλου - Δημάδης

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 43-32 (ημ.), 62-45, 77-59

Πανσερραϊκός (Σπανός): Ιακωβίδης 4 (1),  Ζήσκας 1, Γεωργιανός 3, Παπαδόπουλος 15, Χριστοφορίδης 9, Γκουτζιάς 8, Καβαργύρης 2, Σουτζόπουλος 17, Γιαβρόπουλος 18 (2), Τεπεκετζής, Τσινόπουλος.

Ρούπελ (Ιωαννίδης): Σκαλιστής 2, Σαριαννάκης 2, Σίμου 7 (1), Τοπαλάκης 4, Μπουτάκογλου 17, Στάσας 5 (1), Μάτκαρης 6, Τοπολίγκας 15 (1), Αβραμίδης, Τσετσίλας.

Σχόλιο από serresbasket: Κι όμως σήμερα δεν θα διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ για την σερραϊκή αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό, που κέρδισε δίκαια, και το Ρούπελ, που παρά τις σοβαρές ελλείψεις κατά διαστήματα κατάφερε να παίξει καλό μπάσκετ. 

Ένα παιχνίδι, το οποίο κύλησε ομαλά, αλλά τα όσα έλαβαν χώρα στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων αμαύρωσαν τη συνάντηση.

Ποσώς με ενδιαφέρει ποιος έδωσε την πρώτη κλοτσιά και την πρώτη μπουνιά. 

Είναι αδιανόητο να δέρνονται Σερραίοι και Σιδηροκαστρινοί μεταξύ τους. 

Είναι αδιανόητο να βρίσκεται άτομο ξαπλωμένο στην κερκίδα και να τον χτυπάει κάποιος από πάνω.

Είναι αδιανόητο να πιάνονται από τον λαιμό άνθρωποι.

Είναι αδιανόητο να ανεβαίνουν στην κερκίδα παίκτες με το μάτι τους να «γυαλίζει».

Όσοι γουστάρετε ξύλο και «ψευτομαγκιές» να πάτε σε καμια αλάνα να επιδείξετε εκεί τον ανδρισμό σας. 

Τα γήπεδα είναι χώροι άθλησης, χώροι ευχαρίστησης για τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, για τις οικογένειες.

Με έπιασε αναγούλα απόψε..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: 77-59

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ: 20-0 α.α.

ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 0-20 α.α.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 38-44

ΡΕΠΟ: Α.Ο.Σ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 24

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 23

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 23

Α.Ο.Σ 19

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 18*

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 18

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 15

ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ 14*

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 4**

* ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.

** Η ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

^ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, Α.Ο.Σ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.

- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/1/2013): Α.Ο.Σ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ. ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ.

12 σχόλια:

Dim Serres είπε...

Όταν κάποιος επαναλαμβάνει κάτι που έκανε λίγο καιρό πριν εις βάρος διαιτητών, αυτή τη φορά εις βάρος παιδιών, τότε είναι ο απόλυτος υπεύθυνος. Όλα τα υπόλοιπα είναι στρουθοκαμηλίσματα από άτομα που δεν είπαν ποτέ μια καλή κουβέντα

ntegian13 είπε...

Κατακρίτεα κάθε μορφή βίας εντός κ εκτός παρκέ.Τα "ΠΑΙΔΙΑ"καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα έβριζαν χυδαία κ μιλούσαν προσβλητικά Προς πακτες κ φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα να δυναμιτίζουν την ήρεμη ατμόσφαιρα που επικρατούσε.Τέτοιου είδους "ΠΑΙΔΙΑ"όπως θέλετε να τα ονομάζεται δεν έχουν θέση σε καμία κερκίδα κ σε καμία Αθλητική διοργάνωση!
ΥΓ:Έπρεπε να ψάξεις πολύ για να ανακαλύψεις τον ένα κ μοναδικό υπεύθυνο για τα χθεσινα γεγονότα.Γιατί συνήθως φταίει ένας...ο αντίπαλος!

Dim Serres είπε...

Μόνο κάτι τιμωρημένοι χυδαιολογούσαν μέσα στο ματς. Κανένας άλλος. Έτσι το μπάσκετ πάει πίσω...

ntegian13 είπε...

Φίλε Dim απο το παραπάνω σχόλιο σου καταλαβαινω οτι η δεν ήσουν στο γήπεδο η βλέπεις μπάσκετ με οπαδικα γυαλιά.Οι ΚΑΤΙ τιμωρημένοι έχουν ίσο μερίδιο ευθύνης γι'αυτό που έγινε με τα "ΠΑΙΔΙΑ"στη κερκιδα.
Μην προσπαθείς να ενοχοποίησης τη μια πλευρά γιατί έτσι το μπάσκετ σίγουρα δεν θα πάει μπροστά!

Dim Serres είπε...

Στο πρώτο σου σχόλιο αναφέρθηκες μόνο στα "παιδιά". Στο δεύτερο σχόλιο βάζεις και τους "τιμωρημένους" με μερίδιο ευθύνης. Σε καλό δρόμο είσαι.

Όταν ένας 30φευγα λογομαχεί με έναν 16 και ο 30φευγα είναι αυτός που χρησιμοποιεί τις εκφράσεις πεζοδρομίου και στη συνέχεια άλλος γύρω στα 30 επιτίθεται στο 16, τότε μάλλον δε μιλάμε για ίσα μερίδια ευθύνης.

Κάποιοι θα έπρεπε να δίνουν σωστά παραδείγματα στους συναθλητές τους. Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι η στάση του προπονητή και των μη τιμωρημένων παιχτών του Ρούπελ ήταν υποδειγματική. Αν είχαν κι αυτοί το ίδιο αχαλίνωτο ταμπεραμέντο, θα είχε γίνει ροντέο.

ntegian13 είπε...

Πρώτα μπόρεσες να αποκαλύψεις τους μοναδικούς υπευθυνους.Τώρα προσπαθείς να υπερασπιστής ένα "παιδί" 16 χρονών που στον αγώνα πανσεραικος-Χρυσούπολη προσπάθησε να επιτεθεί στους δύο κ μοναδικούς φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας κ Μαλιστα η μια γυναίκα.
Ειναι κρίμα μερικοί να έρχονται στο γήπεδο μόνο κ μόνο για να κάνουν τους τραμπούκους.
Συμφωνώ απόλυτα για την υποδειγματική στάση των παικτών του ρουπελ αλλα κ μερικών παικτών του πανσεραικου που μπόρεσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα κ να μην παρασυρθούν από ανεγκέφαλους στη κερκίδα κ στο παρκέ.

Ανώνυμος είπε...

Για να διευκρινίσουμε κάποια πράματα γτ ακούγονται γενικότητες.Τα λεγόμενα παιδία που στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαν τη συνοδεία ενηλίκων που δε φρόντισαν να τα δείξουν πως πρέπει να φέρονται,καθόλη τη διάρκεια του αγώνα γύρνουσαν το βλέμμα τους στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας χαμογελούσαν εριστίκα προκλητικά και ειρωνικά..Κατα τη λήξη του αγώνα και την ήτα της ομάδας του ρούπελ σηκώθηκαν τα ΠΑΙΔΙΑ και συνέχισαν τις προκλήσεις αυτή τη φορά εμπλούτιζοντας το λεξιλόγιο τους με λέξεις φράσεις και κάνοντας χειρονομίες που δεν είναι του παρόντος χωρίς αιτία και αφορμή και συγκεκριμένα προς ένα φίλαθλο του Σιδηροκάστρου που αποχωρούσε απο το γήπεδο και έτυχε να στρέψει το βλέμμα του προς εκείνη τη κατεύθυνση,οι ύβρεις συνεχίστηκαν και το λάθος κατά τη γνώμη μου είναι ότι οι φίλαθλοι του Σιδηροκάστρου έδωσαν σημασία σε προκλήσεις ΟΠΑΔΩΝ που όπως ξέρουμε οι περισσότεροι αν οχι όλοι δεν έχουν και πολυ καλή σχέση με τα αθλήματα γενικώς άλλες ειναι οι προτεραιώτητες τους και αν δίνεις σημασία σε τέτοια άτομα η κατάσταση δεν δύσκολο να ξεφύγει απο τα όρια...απο κει και πέρα εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους απο πολλούς και διάφορους που αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα συμμετείχαν στα έκτροπα.Δεν είναι κανείς περήφανος γι αυτές τις σκηνές και δεν πρέπει να συμβαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους και πρέπει γρήγορα να ξεχαστούν και να μη επαναληφθούν..

Dim Serres είπε...

Και μόνο που γράφεις τη Χρυσούπολη με κεφαλαίο και τον Πανσερραϊκό ανορθόγραφα και με μικρό το πρώτο γράμμα, δείχνεις το κόμπλεξ σου, όπως το έδειξες και στον αγώνα. Σίγουρα θα προτιμούσες να ανέβει κατηγορία η Χρυσούπολη, παρά η ομάδα του Νομού σου.

Γράφεις ότι "καθόλη τη διάρκεια του αγώνα γύρνουσαν το βλέμμα τους στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας χαμογελούσαν".

Σώπα ρε φίλε, θα τους κόψεις και το χαμόγελο; Αν εσύ ήρθες τσιτωμένος και το βλέμμα το θεωρούσες αιτία πολέμου, ψάξου λίγο. Στη λήξη, ο πιτσιρικάς απλά σε κοίταζε και ο άλλος απάντησε με σεξουαλικά σχόλια πεζοδρομίου. Εύγε!

Αυτά τα παιδιά στηρίζουν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, και τα γνωρίζουν όλοι για τη στήριξή τους στο χάντμπολ (πριν το ματς είχε και αγώνα χάντμπολ, ήταν κι εκεί αυτά τα παιδιά, δεν ήρθαν μόνο για να δούν την αφεντιά σου), στο μπάσκετ, στο χόκεϊ. Εσένα γιατί σε γνωρίζουν ρε φίλε; Μόνο για όσα έγιναν στην Καβάλα.

Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στους υπόλοιπους παίχτες του Ρούπελ που δεν τους άρεσαν οι ενέργειες των δικών τους στην κερκίδα. Αν θες μπορείς να μας ξαναπείς πόσο προκλητικά ήταν τα χαμόγελα και τα βλέμματα, γελάει ο κόσμος.

Καλή συνέχεια στο Ρούπελ, είναι Σερραϊκή ομάδα και πρέπει να πάει καλά. Δεν τους εκφράζουν οι απόψεις 2-3 τέτοιων ατόμων.

ntegian13 είπε...

Ο κόσμος γελάει με τις βλακείες κ τις δικαιολογίες που ψάχνεις να βρεις για να καλύψεις το σινάφι σου.
Συνέχισε να καλύπτεις τέτοια "ΠΑΙΔΙΑ" ψευτομαγκες που επιτίθενται σε οποίο φίλαθλο τολμήσει να υποστηρίξει άλλη ομάδα.
Δεν θα ξανά σχολιάσω γιατί μπορεί να εισαι μεγαλύτερος από το 16 ετών πού τα ξεκίνησε όλα αλλα με αυτά που γράφεις κ τις απόψεις που εκφράζεις στο μυαλό είσαι μικρότερος
ΥΓ:Συγγνώμη αν μου ξέφυγε κανένας τόνος ελπίζω να κατάλαβες τι ήθελα να γράψω.

Dim Serres είπε...

Μακάρι να υπήρχε κόσμος που να υποστήριζε το Ρούπελ με τραγούδια και φωνές. Πάντα καλοδεχούμενοι οι αντίπαλοι στις Σέρρες, αυτοί που έρχονται για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Αυτό ισχύει και στο ποδόσφαιρο του Πανσερραϊκού, εμείς δεν είμαστε βάζελοι (13 μποντιρόγκα κτλ) και γάβροι να σκοτωνόμαστε στα γήπεδα.

Αντιθέτως υπήρχαν κάποιοι που μόλις κάποιος αντίπαλος φώναξε "Ε" σε μια φάση του αγώνα, άρχισαν από πάνω κάτι και ολοκλήρωσαν την πρόκληση στο τέλος. Σαν να μπερδεύτηκες λίγο. Άλλοι χαμογελούσαν και άλλοι έκαναν επίθεση.

Εύχομαι να επιστρέψεις με πιο καθαρό μυαλό. Για τους πιτσιρικάδες μπασκετμπολίστες που πρέπει να δούνε σωστά πρότυπα.

Τέλος κι από μένα τα σχόλια.

Socrates είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Socrates είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.