Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Στα Τρίκαλα στα δυο στενά

Μπορεί τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων εορτών οι περισσότεροι Έλληνες να ξεκουράσθηκαν σε μικρότερο ή σε μεγαλύτερο βαθμό, αυτό όμως δεν ίσχυσε για τους παίκτες των Ικάρων, οι οποίοι αγόγγυστα και δίχως ρεπό δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη διακοπή του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να είναι 100% προετοιμασμένοι για τον δύσκολο εκτός έδρας αγωνά του Σαββάτου με τα Τρίκαλα.

Οι προπονήσεις των «κυανοκίτρινων» κυμαίνονται σε υψηλούς ρυθμούς, ενώ να σημειωθεί ότι η σερραϊκή ομάδα αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι το περασμένο Σάββατο τον Άρη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ύστερα μάλιστα από τη συνάντηση και με τον ΠΑΟΚ που είχε διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Το κλίμα στις τάξεις των Ικάρων είναι καλό και το «παρών» στη μεθαυριανή αναμέτρηση θα δώσουν και οι διοικούντες. Ο Μάρκο Μιλίσεβιτς επέστρεψε κανονικά στις Σέρρες μετά από την ολιγοήμερη άδεια που είχε λάβει για να μεταβεί στην πατρίδα του, ενώ κανονικά γυμνάζεται με την ομάδα και ο Γιώργος Κουκάς, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια απολύσεως από τον στρατό. 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους «κυανοκίτρινους» με εξαίρεση τον αρχηγό Κώστα Πεχλιβάνη που διανύει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας στον αριστερό ώμο. Η αποστολή των Ικάρων θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα για την πόλη της Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: