Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Να «αγιάσουν»...

Την Αγία Παρασκευή θα υποδεχθούν οι Ίκαροι το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη προέρχεται από το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Φιλαθλητικό κάτι το οποίο αποτέλεσε μια άσχημη παρένθεση στην καλή πορεία που έχουν χαράξει οι «κυανοκίτρινοι» το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το σερραϊκό συγκρότημα καλείται να επιδείξει μεγάλη σοβαρότητα στο μεθαυριανό παιχνίδι, αφού το αντίπαλο σύνολο αναμένεται να πουλήσει πολύ ακριβά το «τομάρι» του μαχόμενο για την παραμονή στην Α2.

Στα αγωνιστικά νέα ο Μιλίσεβιτς θα δοκιμάσει σήμερα το απόγευμα να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Συμεωνίδης έχει ενοχλήσεις στον ώμο, αλλά αναμένεται να ενισχύσει κανονικά τους Ικάρους στην αναμέτρηση με τους Αθηναίους.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση των Ικάρων με ανακοίνωση που εξέδωσε απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν τους «κυανοκίτρινους» στη συνάντηση με την Αγία Παρασκευή.

«Η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων Σερρών, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει το Σάββατο 2/2/2013 στις 17:00 με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
 

Οι Ίκαροι φιλοδοξώντας σε ακόμα καλύτερη πορεία από αυτή του α’ γύρου στο φετινό πρωτάθλημα, προσκαλούν όλο τον κόσμο των «κυανοκίτρινων», αλλά και τον απλό φίλαθλο του αθλήματος να δώσει μαζικά τα παρόν στο ΔΑΚ Σερρών και να ωθήσει την ομάδα μας στην πρώτη εντός έδρας νίκη για τον β’ γύρο, στηρίζοντας την προσπάθεια για διάκριση.
 

Η βιτρίνα του Σερραϊκού μπάσκετ και κατ' επέκταση κορυφαία ομάδα του Σερραϊκού αθλητισμού τα τελευταία χρόνια, είναι οι ΙΚΑΡΟΙ, που αξίζουν της συμπαράστασης, σύμπασας της αθλητικής οικογένειας των Σερρών, ανεξαρτήτου αθλήματος. Ας κάνουμε τα απογεύματα Σαββάτου, «κυανοκίτρινα» και μπασκετικά! Το αξίζει η ομάδα μας, το αξίζει η περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: