Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


Παραίτηση στο Ρούπελ

Το serresbasket έλαβε και δημοσιεύει την δήλωση παραίτησης του κ. Στάσα, Γενικού Γραμματέα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

Το κείμενο της παραίτησης έχει ως εξής:

 «Μετά  από πολύ περίσκεψη και με πόνο καρδιάς είμαι αναγκασμένος να παραιτηθώ  και να σταματήσω να συμμετέχω  στις αθλητικές δραστηριότητες της  ομάδας μας.

Οι πρόσφατες «ασχήμιες» στις οποίες αναμίχθηκε το όνομα της ομάδας μας, εκών ή άκων δεν έχει μεγάλη σημασία, καθώς και ότι συνέβη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν με εκφράζουν ούτε συνάδουν με το χαρακτήρα μου.

Παραμένω στο ΔΣ μέχρι τη λήξη της θητείας του, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή αντικατάστασή μου, αλλά αποχωρώ άμεσα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

Γνωρίζω ότι θα χλευαστώ και θα κατηγορηθώ ότι εγκαταλείπω το «Ρούπελ» στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας του, όμως το ύψιστο μέλημα κάθε ανθρώπου και γονιού είναι να γαλουχήσει καλό χαρακτήρα στα παιδιά του και να τους εμφυσήσει τα αθλητικά ιδεώδη.

Θα ήθελα να προστατευθεί στο μπάσκετ ο ερασιτεχνισμός «ως κόρη οφθαλμού» όπως επίσης η ατομική και η σωματική και ακεραιότητα κάθε αθλητή και θεατή. Δυστυχώς ως παράγοντας φαίνεται ότι απέτυχα σε όσα πιστεύω.

Στη διαδρομή της παραγοντικής μου  ενασχόλησης μου έκανα πολλές φιλίες και γνωριμίες με ανθρώπους  που αγαπούν και υπηρετούν το μπάσκετ και τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και τις διαπροσωπικές σχέσεις που αναπτύξαμε. Παράλληλα ζητώ συγνώμη απ’ όλους αυτούς που πιθανόν προσέβαλα ή απογοήτευσα με τις πράξεις, λόγια ή παραλείψεις μου. 

Τέλος, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, ζήτω συγνώμη απ’ όλους για τις μέχρι σήμερα παρεκτροπές του ΡΟΥΠΕΛ.

Σας χαιρετώ, όμως πάντα θα βρίσκομαι δίπλα στο ΡΟΥΠΕΛ και στο άθλημα που αγαπώ».

Σιδηρόκαστρο, 21 Ιαν 2013

Με θλίψη

Κώστας Στάσας

Γεν. Γραμματέας ΔΣ

ΑΓΣ ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: