Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ

Προς Διονύση Καπινιάρη

- Τα περί διαχωρισμού Σερραίων και μη Σερραίων παικτών από την πλευρά μου όσο αφορά την κριτική αποτελεί ψέμα, αφού δεν γίνονται διακρίσεις μέσω του serresbasket. Άλλωστε υπάρχει αναρτημένο το ρεπορτάζ του αγώνα με την Αγία Παρασκευή.

- Τα περί «κραξίματος» και ότι έτσι χαλάω την προσπάθεια που γίνεται για να μαζευτεί κόσμος στο γήπεδο είναι απλά για γέλια, αφού το serresbasket κάνει διαρκώς ό,τι καλύτερο μπορεί για γεμίζει το γήπεδο (να αναφέρω απλά ότι δόθηκαν και εισιτήρια διαρκείας στο ξεκίνημα της σεζόν).

- Τα περί της διοίκησης δεν με αφορούν.

- Τα περί της επιθυμίας μου να αναλάβω το γραφείο τύπου των Ικάρων κι αυτό αποτελεί ψέμα. Ποτέ δεν παρακάλεσα κανέναν παράγοντα της ομάδας για να πιάσω πόστο.Με την ευκαιρία να ευχηθώ και καλή αρχή στον Κώστα Γκουντούλα.

- Το ότι «σκίζεσαι» στο γήπεδο.... αυτή είναι η δουλειά σου.

- Επίσης, καθ' ύλην αρμόδιος για θέματα αγωνιστικής φιλοσοφίας και τρόπου σκέψης εντός των 4 γραμμών είναι ο προπονητής σου. Όχι εγώ...

-  Είναι η πρώτη φορά που μέσα από το ιστολόγιο απευθύνομαι σε καλαθοσφαιριστή (και υπόσχομαι ότι δεν θα επαναληφθεί), αλλά το να έρχεται παίκτης με ύφος «1000 καρδιναλίων» και να λέει ανακρίβειες αυτό πάει πολύ.

Αντί επιλόγου:



Δούλεψε πιο σκληρά...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

http://www.basketworld.gr/2013/02/2_6602.html?spref=fb