Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ

                             ΑΚΑΔΗΜΙΑ  ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΡΧΗ  ΜΕ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΤΑΡΙ

Έκοψαν την βασιλόπιτα  οι  Ίκαροι στις 2 από τις 3 Ακαδημίες  που διατηρούν στην περιφέρεια του Νομού Σερρών.
 
Συγκεκριμένα το Σάββατο 23/2 και ώρα 13:30 στην πιτσαρία “LATINO” έκοψαν την πίτα τους τα παιδιά της Ακαδημίας στην Μαυροθάλασσα παρουσία περίπου 85 παιδιών και πολλών γονέων.

Την Κυριακή 24/2 και ώρα 13:00 στην ταβέρνα “ΚΟΥΒΑΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ” έκοψαν την πίτα τους τα παιδιά της  Ακαδημίας στην Νιγρίτα παρουσία περίπου 55 παιδιών.  


 Μοιράστηκαν αναμνηστικά του συλλόγου προσφορά του καταστήματος “NEW YORK” ειδικά διαμορφωμένα σε όλα τα παιδιά, ενώ οι τυχεροί κάθε τμήματος (5 στην Μαυροθάλασσα και 3 στη Νιγρίτα) κέρδισαν από μια μπάλα. Επίσης έγιναν κληρώσεις για 15 εισιτήρια για τον κινηματογράφο “ΚΡΟΝΙΟ” , 15 εισιτήρια διαρκείας των Ικάρων, 2 φανέλες της ομάδας Α1 Α.Γ.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟ, 10 ρολόγια προσφορά του καταστήματος “NEW YORK” και ακόμα περισσότερα αναμνηστικά τόσο από της ομάδας των Ικάρων όσο και άλλων ομάδων. Τέλος, έγινε κλήρωση για 2 ποδήλατα (1 στην Μαυροθάλασσα και 1 στην Νιγρίτα), προσφορά του καταστήματος “ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι  προπονητές της Ακαδημίας  Παπαδόπουλος Ιωάννης, Γκούτζιας Θωμάς και Σπανός Παναγιώτης. Επικεφαλής για την οργάνωση των εκδηλώσεων ήταν ο Σπανός Παναγιώτης με τον Πρόεδρο της ομάδας των Ικάρων Αθανασιάδη Αριστείδη.

Σειρά παίρνει τώρα η Ακαδημία στις Σέρρες όπου την Κυριακή 3/3 και  ώρα 17:00 στο κλειστό της κοιλάδας, σε μια εκδήλωση με πολλά δώρα και  events για γονείς και παιδιά η Ακαδημία θα κόψει βασιλόπιτα και θέλει να δώσει ένα τρίωρο χαράς σε συμμετέχοντες και θεατές και να ευχαριστήσει όλες αυτές τις οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους, στους ανθρώπους των Ικάρων, τόσο για την αθλητική τους βελτίωση , όσο και για την κοινωνικοποίηση τους αλλά και για τη απόκτηση αξιών μέσα από τον αθλητισμό. Επίσης την επόμενη Τετάρτη 6/3 θα γίνει η κοπή πίτας στην Τρίτη Ακαδημία που διατηρούν στην περιφέρει, δηλαδή στο Σκούταρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: