Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, 2η ΦΑΣΗ - ΘΕΣΕΙΣ 1-4 / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Στραπάτσο...
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Πανσερραϊκός: 80-61

Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πανσερραϊκός στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Τα «λιοντάρια» έχασαν στην Αλεξανδρούπολη από τον Εθνικό στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σπανού δεν έπιασε τη γνωστή απόδοση στο παρκέ και μοιραία ήρθε η ήττα. Σα να μην έφτανε το αρνητικό αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» μετράνε και μια απώλεια, αφού οι διαιτητές κράτησαν το δελτίο του Ιακωβίδη. Ο καλαθοσφαιριστής του Πανσερραϊκού συνεπλάκη με αντίπαλο αθλητή, ο οποίος τον χτύπησε.

Οι άνθρωποι του σερραϊκού συλλόγου καταγγέλουν ότι ο παίκτης - προπονητής των γηπεδούχων (Κανδύλης) χτύπησε παίκτη των «κόκκινων», αλλά οι ίδιοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε υποβολή μήνυσης.

Η φιλοξενία στο γήπεδο χαρακτηρίζεται ως απαράδεκτη, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει πολλά παράπονα από τις υποδείξεις του κ. Ρούκα, μια και τα «λιοντάρια» χρεώθηκαν με αρκετές τεχνικές ποινές,  με τον Παναγιώτη Σπανό να αποβάλλεται από τον πάγκο δυόμιση λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Τους «κόκκινους» δεν ενίσχυσε σήμερα ο Γιαβρόπουλος για προσωπικούς λόγους.
Διαιτητές: Σαλικίδης - Ρούκας

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 36-27 (ημ.), 60-41, 80-61

Πανσερραϊκός (Σπανός): Ιακωβίδης 8 (1), Γεωργιανός 4, Σουτζόπουλος 12, Τσινόπουλος 7, Γκουτζιάς 8, Παπαδόπουλος 12, Χριστοφορίδης 2, Σιουσιουλούδης 8 (1).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 80-61

ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: 62-46

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2

AΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ 2

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 1

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1

- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30/3/2013): ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

** ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: thrakisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: