Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ)

Ιδανικό φινάλε 
 
Ολύμπια Λάρισας - Α.Ο.Σ: 51-54

Δείχνοντας τεράστια αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα ο Α.Ο.Σ κατόρθωσε σήμερα να κερδίσει την Ολύμπια Λάρισας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμαριάς και να κατακτήσει την 7η θέση στον Βορρά κλείνοντας τη χρονιά ιδανικά.

Το «τριφύλλι» παρατάχθηκε στο παρκέ δίχως την αρχηγό Ελπίδα Τζιαμπάζη, η οποία απουσίασε από τη συνάντηση για προσωπικους λόγους και αυτό το γεγονός λίγο έλειψε να στοιχίσει στις «πράσινες» που μπήκαν φοβισμένες στο γήπεδο δίνοντας τη δυνατότητα στην Ολύμπια να ξεφύγει στο σκορ με 19-9 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Α.Ο.Σ βελτίωσε την εικόνα του στη δεύτερη περίοδο και με ηγέτιδα την Μαραγκού, η σερραϊκή ομάδα «ροκάνισε» σημαντικά τη διαφορά (27-25).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Σ ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του εξασφαλίζοντας προβάδισμα 5 πόντων (33-38).

Το ροζ φύλλο αγώνος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το συγκρότημα του Νίκου Κηρύκου έβγαλε κάποιες σημαντικές άμυνες και πανηγύρισε τελικά το θετικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο από serresbasket: Συγχαρητήρια στον προπονητή και στις αθλήτριες του Α.Ο.Σ για τη φετινή τους πορεία. Το «τριφύλλι» τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Διαιτητές: Μανιός - Ταξιλταρίδης

Τα δεκάλεπτα: 19-9, 27-25 (ημ.), 33-38, 51-54

Α.Ο.Σ (Κηρύκος): Μαραγκού 22 (2), Δεινοπούλου 4, Καρατζά 7, Μπακιρτζίδου 10, Χωλοπούλου 11 (1), Παπανικολάου, Πιτάκη, Ανδρεάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: