Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΙΚΑΡΟΙ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έφτασαν στη πηγή αλλά...

Α.Σ. Καστοριάς - Ίκαροι: 56-51

To ταξίδι των Ικάρων για τη φετινή σεζόν έφτασε στο τέλος του ύστερα από την ήττα που γνώρισαν οι «κυανοκίτρινοι» νωρίτερα από την Καστοριά.

Το συγκρότημα του Στέργιου Ποργιόπουλου στον τελικό με τους «γουναράδες» έκανε κατάθεση ψυχής στο παρκέ και προηγήθηκε με διαφορά 13 πόντων (35-48) πέντε λεπτά πριν τη λήξη της σπουδαίας αναμέτρησης.

Δυστυχώς όμως σε εκείνο το κρίσιμο χρονικό σημείο του παιχνιδιού οι αθλητές της σερραϊκής ομάδας αγχώθηκαν αδικαιολόγητα και δεν κατάφεραν να διαχειρισθούν σωστά την υπέρ τους διαμορφωθείσα κατάσταση, με την Καστοριά να κατακτά μια ανέλπιστη νίκη εξασφαλίζοντας αυτομάτως την πρόκριση στο Final 6.





Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Θεοδώρου
Τα δεκάλεπτα: 7-13, 21-26, 35-37, 56-51
Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Βλάχος12(1), Παπαδημητρίου, Νταουτάς 5, Σισίου, Μπίζογλου 2, Καραβατάκης 3, Χότζα 17(2), Ποστεκίδης, Βελλίδης 2 , Μπέγας 15(3), Μυλωνάς.
Ίκαροι (Ποργιόπουλος): Μοσχαχλαΐδης 15(3), Γιαννούλης, Γρηγοράκης, Ρίζος 7(1), Δημητράκας, Χορτομάρης Σ. 7(1), Πουτίδης, Παπάς, Παπαδόπουλος 12, Στογιάκοβιτς, Τσιομπάνης, Χορτομάρης Γ 10(1).

Μετά την ολοκλήρωση του ματς ο Στέργιος Ποργιόπουλος με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:

«Σήμερα χάσαμε από δικά μας λάθη. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος δεν άντεξαν τα παιδιά από την πίεση.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους καλαθοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τη φετινή χρονιά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.

Η ζωή συνεχίζεται. Η διοίκηση στηρίζει αυτούς τους αθλητές. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις υποδομές, να βγάζουμε καλαθοσφαιριστές για το καλό του σερραϊκού μπάσκετ και βέβαια αυτά τα παιδιά να ενισχύσουν την ανδρική ομάδα των Ικάρων».


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΙΚΑΡΟΙ: 56-51

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: 44-57

ΡΕΠΟ: ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ    8
ΙΚΑΡΟΙ   7
ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  6
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ   5
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ   4

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: Iossif Delenikas

Δεν υπάρχουν σχόλια: