Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 9-12/6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

«Έκλεψαν» τις εντυπώσεις οι πιτσιρικάδες

Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Ηρακλής Καβάλας: 79-85

Με ήττα αποχαιρέτισε το φετινό πρωτάθλημα το Ρούπελ. Η ομάδα του Κοσμά Ιωαννίδη έχασε στο Σιδηρόκαστρο από τον Ηρακλή σε ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση.

Το τελικό αποτέλεσμα ουδόλως στενοχώρησε τον προπονητή του σερραϊκού συγκρότηματος, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές του Ρούπελ (ο κ. Ιωαννίδης χρησιμοποίησε 8 πιτσιρικάδες), με τον Δαλαγκόζη να κάνει μεγάλο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 23-9 στο πρώτο δεκάλεπτο της συνάντησης (στην πεντάδα ήταν οι βασικοί παίκτες), αλλά από τη δεύτερη περίοδο και μετά αγωνίσθηκε μόνο το νέο «αίμα» γεγονός που εκμεταλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι που ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική μέρα τον Ρότσα.

Σχόλιο από serresbasket: «Κυνηγήθηκε» φέτος το Ρούπελ. Στοίχισαν τα νεύρα στο Σιδηρόκαστρο. Η νέα γενιά όμως έχει μέλλον κι εκεί πρέπει να εστιάσουν τις προσπάθειές τους οι άνθρωποι της ομάδας.

Διαιτητές: Νέδογλου - Τσακιρίδης

Ρούπελ (Ιωαννίδης): Τοπολίγκας 11 (1), Δαλαγκόζης 17 (5), Καμπέρης 13, Μάντζιος 6 (2), Στάσας 7 (1), Αβραμίδης 9, Παπαδόπουλος 3, Αρχοντούλης 2, Τζανέτος 6, Δαμιανάκος 5 (1), Βεντούζης, Αλελής, Ζωηρός.

Ηρακλής (Λογοθέτης):  Ρότσας 39 (3), Γοργίας 21 (1), Βαγγόπουλος 8, Ζορμπαλάς 12, Ματσάγγος 5, Λαμπίρης, Σακαδέλης, Μοχτάρης.

- Οι πόντοι της αναμέτρησης είναι από το: sport-sidirokastro.blogspot.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 79-85 (67-67 κ.α.)

AΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: 66-47

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 10

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 10

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 9

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 7

* ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: