Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ

 Ήταν και οι Ίκαροι εκεί!

Ήταν και οι Ίκαροι εκεί! Το Σάββατο 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην Θεσσαλονίκη. Ένα Τουρνουά που το διοργανώνει η GREEK BASKETBΑLL ACADEMY, η Ακαδημία δηλαδή που έχουν δημιουργήσει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Νίκος Χατζηβρέτας, ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Περισσότεροι από 3000 ήταν οι συμμετέχοντες σε μία γιορτή που κράτησε παραπάνω από 15 ώρες. Ο ι Ακαδημίες των Ικάρων ήταν εκεί με περίπου 100 παιδιά και πολλούς γονείς. 

Τι έγινε εκεί; Πολύ μπάσκετ, πολλή μουσική, αμέτρητα δώρα για τους συμμετέχοντες και πολλοί καλεσμένοι. Εννοείται ότι στην εκδήλωση ήταν οι ιδρυτές της GBA καθώς επίσης και οι εξής αθλητές: Δεδας – Καλλές (ΠΑΟΚ), Ασημακοπουλος – Βεργίνης (ΑΡΗΣ), Παπανικολάου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Αποστολίδης και πολύ ακόμα με κορυφαίο όλων τον ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ. 

Επίσης,  το «παρών» έδωσαν και οι «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» που μάλιστα έλαβαν μέρος σε αγώνα επίδειξης με αντιπάλους τους Διαμαντίδη, Χατζηβρέτα, Χαραλαμπίδη και Παπανικολάου. Στο Τουρνουά ήταν και το συγκρότημα ΝΕΒΜΑ που και μπάσκετ έπαιξε και τραγούδησε. 

Υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων – απονομών και γενικότερα συντονιστής του 3Χ3 ήταν και φέτος, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών των Ικάρων Σπανός Παναγιώτης και βοηθοί του, οι προπονητές της Ακαδημίας Σουτζόπουλος Δημήτρης και Γκούτζιας Θωμάς. 

 Στη γιορτή του μπάσκετ παρευρέθηκαν και ο Πρόεδρος των Ικάρων, Αθανασιάδης Αριστείδης, το μέλος της διοίκησης Ανδρικάκης Παναγιώτης και ο Υπευθυνος Τμημάτων Υποδομής Μαντζαρίδης Μίλτος και συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους ανθρώπους της GBA για τα θέματα υποδομών, Ακαδημιών και της συνέχισης της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας και την καινούρια χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: