Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ



 2ο Sidirokastro Basketball Camp

Ολοκληρώθηκε  για άλλη μια χρονιά το Sidirokastro Basketball Camp που ξεκίνησε στις 17 και ολοκληρώθηκε στις 21 ιουνίου. Στο camp έλαβαν μέρος 35 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 7-18 χρονών από την περιοχή του Σιδηροκάστρου, της Ηράκλειας,αλλά και από τις γύρω περιοχές, δουλεύοντας για άλλη μια χρονιά για την βελτίωση της ατομικής τους τεχνικής (τρίπλα,πάσα  και πιάσιμο,σουτ και μπάσιμο).

Υπεύθυνος της  διοργάνωσης ήταν ο προπονητής Σίσκος Κωνσταντίνος, που με τη βοήθεια προπονητών,αθλητών και διαφόρων καλεσμένων που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου, προπόνησε και δίδαξε βασικές δεξιότητες και τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης στους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες με σκοπό να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Με τη βοήθεια του αθλίατρου Θάνου Μηλούση, του φυσιοθεραπευτή Χρήστου Γκαβανόζη, αλλά και του γυμναστή Θεόδωρου Καννά, οι μικροί αθλητές, καθώς και οι γονείς τους, ενημερώθηκαν επίσης για θέματα διατροφής,αλλά και πρόληψης τραυματισμών.

Επιπλέον στο camp τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να φωτογραφηθούν αλλά και να παίξουν με αρκετούς γνωστούς παίχτες ( Κώστας Τότσιος-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ,Κώστας Πεχλιβάνης –ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, Βαγγέλης Μαργαρίτης- ΠΑΟΚ, Θανάσης Τοπούζης-ΗΡΑΚΛΗΣ ).

Και φέτος  έγιναν πολλοί διαγωνισμοί,ώστε τα παιδιά να ξεκουραστούν από το δύσκολο πρόγραμμα των προπονήσεων και να χαλαρώσουν κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Ο διοργανωτής  του SIDIROKASTRO BASKETBALL CAMP θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές και συνεργάτες,  με την βοήθεια των οποίων η διοργάνωση ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία, όπως επίσης και την ομάδα Α.Γ.Σ.Σ. ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ για την παραχώρηση αθλητικού υλικού.

Επίσης, ο Κώστας Σίσκος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους υποστηρικτές της διοργάνωσης για τη βοήθειά τους:

    SELECTION TAMΠΑΚΗ ΑΝΝΑ                                          ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
    Οργάνωση εκδηλώσεων ΕΛΕΝΑ EVENTS                     ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
    ΓΕΡΜΑΝΟΣ κινητή τηλεφωνία ΑΡΗΣ ΓΡΕΑΣΙΔΗΣ                  ΗΡΑΚΛΕΙΑ
    Pizza PLAZA                                                           Πλατεία Σιδηροκάστρου
    Κέντρο ξένων γλωσσών ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΑΣΙΟΣ   Πλατεία Σιδηροκάστρου
    CAFÉ BAR FREDDO                                              Κοιλάδα Σιδηροκάστρου
    Ταξίδια ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ                                   ΣΕΡΡΕΣ
    ΓΑΛΒΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ                                 ΣΕΡΡΕΣ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: