Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Συμεωνίδης και οι άλλοι...

Παίκτης των Ικάρων και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Φίλιππος Συμεωνίδης. Ο 33 χρονος Σερραίος σέντερ σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ από αθηναϊκές μπασκετικές ιστοσελίδες (basketblog.gr, basketworld.gr) συμφώνησε να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνουν οι «κυανοκίτρινοι» στο νέο πρωτάθλημα.

Βάσει των ίδιων δημοσιευμάτων οι Ίκαροι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του φόργουορντ Γιάννη Σταμπουλή (πέρυσι έπαιξε στον Ηρακλή), του 24 χρονου γκαρντ Νίκου Μποχωρίδη (αθλητής του Άρη) και του 22 χρονου φόργουορντ Αργύρη Σιώπη (θα μετακομίσει στις Σέρρες από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τον ΟΦΗ).

Σχόλιο από serresbasket: Προχτές η διοίκηση των Ικάρων δια του Προέδρου, κ. Αθανασιάδη ζήτησε τη στήριξη των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το ένα όμως χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι επαναλαμβάνεται το ίδιο πράγμα αναφορικά με την επιλεκτική ενημέρωση που υφίσταται για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Ερωτηθείς μάλιστα ο κ. Οικονόμου για την περίπτωση του Συμεωνίδη και για ενδεχόμενες προσθήκες μας παρέπεμψε για τις 19 Αυγούστου. Μάλλον φαίνεται ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: