Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Πρόγραμμα Κοινωνικής Μέριμνας

Μια νέα δράση, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια προγράμματος κοινωνικής μέριμνας, βρίσκεται στα «σκαριά» από τους Ικάρους. Οι «κυανοκίτρινοι» στοχεύουν στην οικοδόμηση μιας αμφίδρομης ευεργετικής σχέσης με τον σερραϊκό επιχειρηματικό κόσμο προς όφελος του συλλόγου, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των ανθρώπων που στηρίζουν ενεργά τους Ικάρους.

Το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ομάδας έχει ως εξής:

«To σωματείο μας εκπονεί κάθε χρόνο προγράμματα κοινωνικής μέριμνας που περιλαμβάνουν ενημερωτικές ημερίδες, συμμετοχή σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις κ.α. 

Ένα κομμάτι του φετινού μας προγράμματος έχει ως στόχο την στήριξη των επιχειρήσεων και των προϊόντων του νομού Σερρών φέρνοντας σε άμεση επαφή τους Σερραίους επιχειρηματίες, έμπορους, ελεύθερους επαγγελματίες με τα περίπου εκατό ενεργά μέλη του συλλόγου μας , τους περίπου 300 αθλητές μας όλων των ηλικιών αλλά και τους διακόσιους και πλέον κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Το πρόγραμμα προβλέπει την παροχή οποιασδήποτε έκπτωσης ,σε προϊόντα ή υπηρεσίες στα μέλη και τους αθλητές του Σωματείου καθώς και στους κατόχους διαρκείας μέχρι τις 15 Ιουνίου 2014 η οποία και θα αποδίδεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της κάρτας διαρκείας. 

Οι επιχειρήσεις που θα εντάσσονται , θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα του συλλόγου, με δελτία τύπου και φυσικά απευθείας στα μέλη του συλλόγου. Η πρώτη πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο αφού ολοκληρωθούν οι νέες εγγραφές των Ακαδημιών μας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν κατευθείαν στο press@ikaroibc.gr με e-mail τα στοιχεία της εταιρείας τους και τις εκπτώσεις που προσφέρουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: