Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ

Οι Ίκαροι παίζουν παντού

Την Κυριακή 30 Ιουνίου ολοκληρώθηκε και το δεύτερο 3Χ3 streetbasket που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών), μαζί με την Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης), το οποίο διοργανώθηκε στην Ελευσίνα ενώ είχε προηγηθεί το πρώτο 3Χ3 streetbasket στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22-23 Ιουνίου.


Οι συμμετέχοντες αθλητές και στις 2 διοργανώσεις ξεπέρασαν τους 2000 (1150 στο Ηράκλειο και 1050 στην Ελευσίνα). Επίσης πολλοί αθλητές έδωσαν το «παρών» και έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά, μοίρασαν δώρα, φωτογραφήθηκαν και έλαβαν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς.

Συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο ήταν οι εξής αθλητές: Παμαμακάριος Μ. (Λαγκούν Άρο-Ισπανία), Καββαδάς Β.(Πανιώνιος) , Βουγιούκας Ι.(Ούνιξ Καζάν – Ρωσία), Γλυνιαδάκης Ανδ. (Αστάνα – Καζακστάν), Γιανκοβιτς Β.(Παναθηναϊκός), Καλλινικίδης Αβρ. (Ρέθυμνο), Παπανικολόπουλος Ν. (Πανελευσινιακός), Δεληγιάννης Χρ. (Πανελευσινιακός), Καλαμπόκης Γ. (Κολοσσός Ρόδου), Τσαλδάρης Δημήτρης (Κολοσσός Ρόδου) και ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Χριστοδούλου. 

 
Στην Ελευσίνα ήταν οι εξής αθλητές: Σχορτσιανίτης Σ. ( Παναθηναϊκός), Καλαμπόκης Γ. (Κολοσσός Ρόδου), Μπατής Μ. .(Πανιώνιος) , Παμαμακάριος Μ. (Λαγκούν Άρο-Ισπανία), Λύμουρα – Σταμάτη – Μακρή ( Εθνική Γυναικών), ο διεθνής διαιτητής Μάνος Αναστάσιος, ενώ τιμήθηκαν οι Τσαρτσαρής Κ., Καλαϊτζής Γ. (Κολοσσός Ρόδου) και Βασιλόπουλος Π.

Φυσικά, οι ΙΚΑΡΟΙ δεν μπορούσαν να απέχουν από αυτές τις μεγάλες εκδηλώσεις, ανεξαρτήτως της απόστασης από την πόλη των Σερρών. Καταρχήν εκπροσωπήθηκαν και στις δυο διοργανώσεις από των υπεύθυνο Ακαδημιών του Συλλόγου, Σπανό Παναγιώτη, όπου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων στα Τουρνουά του Π.Σ.Α.Κ. και της Ε.Ο.Κ.

Επιπρόσθετα, τις τέσσερις μέρες του Τουρνουά η γραφική ύλη (φάκελοι, μολύβια, στυλό, σημειωματάρια κ.α.) ήταν χορηγία των Ικάρων όπου βέβαια το λογότυπο της ομάδας ήταν αναγραφόμενο σε όλα τα υλικά και επίσης ο πρόεδρος των Ικάρων Αθανασιάδης Αρ. και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτού Τ. χορήγησαν 2 ποδήλατα προς το Τουρνουά της Ελευσίνας και αθλητικό υλικό (φόρμες και εμφανίσεις) τα οποία κληρώθηκαν σε παιδιά που συμμετείχαν στο Τουρνουά.

Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Κ. Παμαμακάριος Μ. και ο Διευθυντής του Π.Σ.Α.Κ. Αλεξανδρίδης Κ., ανταπέδωσαν την κίνηση αυτή των Ικάρων στέλνοντας στην Διοίκηση των Ικάρων, μία εμφάνιση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και μια μπάλα του ΕΣΑΚΕ με τις υπογραφές όλων των παικτών και διαιτητών που συμμετείχαν και στις 2 αυτές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: