Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Φουλ στους δανεικούς

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις δανεικούς καλαθοσφαιριστές απέκτησαν οι Ίκαροι. Γεγονός το οποίο σαφώς ενέχει ρίσκο για τους «κυανοκίτρινους». Μποχωρίδης και Δήμας δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Άρη και μάλιστα όντας στην πλέον παραγωγική ηλικία, ενώ αντιθέτως ο φέρελπις Ελευθερίου που ήρθε στους Ικάρους από τον Μαντουλίδη έλαβε μέρος σε αρκετά παιχνίδια στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πλέον, μένει να φανεί εάν αυτοί οι αθλητές και κυρίως οι Μποχωρίδης - Δήμας είναι «πεινασμένοι» για μπάσκετ και εάν μπορούν και οι τρείς να βοηθήσουν σημαντικά τον σερραϊκό σύλλογο, με τους Ικάρους όμως να μην έχουν το πάνω χέρι σε μελλοντικές διαπραγματεύσεις (π.χ. περίπτωση Μούρτου).

Στα υπόλοιπα νέα στις Σέρρες βρίσκεται ο Σέρβος παίκτης που περίμενε ο Νίκος Οικονόμου. Ο ξένος καλαθοσφαιριστής (αγνώστων λοιπών στοιχείων πέραν του ότι αγωνίζεται στις θέσεις 4-5) θα δοκιμασθεί από τον τεχνικό των «κυανοκίτρινων» και εφόσον πείσει για τις ικανότητές του στο παρκέ θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό των Ικάρων.

Σχόλιο από serresbasket: Ανανέωση με δανεικούς τι σόι ανανέωση είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: