Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Καινούργιο ξεκίνημα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων η έναρξη της φετινής προετοιμασίας των Ικάρων. 

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν ο νέος τεχνικός της ομάδας, Νίκος Οικονόμου, ο βοηθός προπονητή, Κώστας Σίσκος, ο γυμναστής Θοδωρής Καννάς, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανοκίτρινων» (Σιώπης, Ελευθερίου, Κουτίνας, Σταμπουλής, Μποχωρίδης, Δήμας), οι παλιοί καλαθοσφαιριστές (Συμεωνίδης, Τράκας, Χορτομάρης, Γρίψιος, Παπαδόπουλος, Γεωργιανός), ο Πρόεδρος των Ικάρων, κ. Αθανασιάδης, ο Αντιπρόεδρος, κ. Παναγιώτου, αλλά και ο Βασίλης Παραμανίδης.

Νίκος Οικονόμου και Φίλιππος Συμεωνίδης έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον προπονητή των Ικάρων να αποκαλύπτει ότι η ομάδα θα προχωρήσει στην προσθήκη ενός ψηλού κοινοτικού αθλητή.

Μετά το τέλος των δηλώσεων οι δημοσιογράφοι είχαν στη διάθεσή τους 5 λεπτά για να παρακολουθήσουν το πρόχειρο ζέσταμα των παικτών, αφού η προπόνηση των «κυανοκίτρινων» ήταν κλειστή κατόπιν απόφασης του Νίκου Οικονόμου.Δεν υπάρχουν σχόλια: