Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Φιλική ταλαιπωρία

Ίκαροι - Καβάλα: 47-52

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας οι Ίκαροι ηττήθηκαν στις Σέρρες από την Καβάλα στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης.


Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν καταπονημένες από τη σκληρή προετοιμασία προσφέροντας πολύ φτωχό θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Στα θετικά για τους «κυανοκίτρινους» από τη σημερινή συνάντηση συγκαταλέγονται τα εξής:
  • Η αμυντική λειτουργία κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.
  • Η μαχητικότητα κατά διαστήματα.
  • Η εμφάνιση του Σταμπουλή που έδειξε ότι θα βοηθήσει την ομάδα.
 Στα αρνητικά για το συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής:
  • Η μέτρια επιθετική λειτουργία (οι Ίκαροι σύμφωνα με τον προπονητή πρέπει να δέχονται μάξιμουμ 60 πόντους και να πετυχαίνουν 61).
  • Οι αρκετές χαμένες βολές (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο).
  • Η μη συμμετοχή στο ματς των Γρίψιου, Τράκα, Γεωργιανού και Παπαδόπουλου (δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο από τη στιγμή μάλιστα που είναι στα πλάνα του Νίκου Οικονόμου).
- Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν τα πολύ γρήγορα 4 φάουλ που συμπλήρωσαν τα μεγάλα ατού των Ικάρων και της Καβάλας αντίστοιχα (Συμεωνίδης και Τότσιος - ο Συμεωνίδης έμεινε στον πάγκο για πολλή ώρα).

Τα δεκάλεπτα: 5-14, 18-24 (ημ.), 33-37, 47-52

Ίκαροι (Οικονόμου): Μποχωρίδης 9 (1), Δήμας 5, Κουτίνας 3 (1), Συμεωνίδης 3, Σιώπης 5 (1), Ναούμης 3 (1), Κίντερ 2, Σταμπουλής 17 (1), Χορτομάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: