Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


 Κίντερ «έκπληξη»

Τον 25 χρονο Ούγγρο σεντερ Γκιόργκι Κίντερ απέκτησαν οι Ίκαροι. Ο ξένος καλαθοσφαιριστής ύψους 2.13 ήρθε στην Ελλάδα πριν από 2 εβδομάδες με σκοπό να δοκιμασθεί από τον Ηρακλή, αλλά τελικά οι «κυανόλευκοι» δεν έκλεισαν τον παίκτη και οι άνθρωποι των «κυανοκίτρινων» αποφάσισαν να κινηθούν γρήγορα συμφωνώντας με τον αθλητή.

Ο Κίντερ έχει περάσει από τις Οβιέδο, Αραγκόν (Ισπανία), Ίντερ Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Ντέτσιν (Τσεχία), Ντομποβάρ και ΖΤΕ (Ουγγαρία).

Επίσης τη φανέλα της σερραϊκής ομάδας θα φορέσουν και οι Χρήστος Μαρίνος - Αποστόλης Ναούμης - Τάσος Μαυροκεφαλίδης. Ο πρώτος είναι 24 ετών, με ύψος 1.86, αγωνίζεται στη θέση ''1'' και έχει θητεία σε ΑΕΚ, Αιγάλεω και Παγκράτι.

Ο δεύτερος είναι 20 ετών, με ύψος 1.97, διεθνής με την εθνική παίδων το 2009, αγωνίζεται στις θέσεις ''2-3'' και ήρθε στους Ικάρους από τη Δόξα Λευκάδας, ενώ 4 χρόνια ήταν αθλητής του Μαντουλίδη (2008-2012) ξεκινώντας όμως την καριέρα του το 2007 από τον σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Πήγασο Αγρινίου.

Ο τρίτος είναι 19 ετών, με ύψος 2 μέτρα, φόργουορντ με πέρασμα από Μακεδονικό και Ερμή Λαγκαδά και είναι εξάδελφος του καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας των ανδρών Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: